KKK komentáře u knih
Dost dobrý a až po přečtení diskuze jsem zjistila to o tatínkovi.
Tak jsem právě ztratile pár hodin času při tomto čtení.Velká slabota,čekala jsem od toho,že se alespoń trochu zasměji.Tak se zase vrátím k osvědčenému.
Mě líbila moc ,ale na Temnou věž se právě chystám,tak to asi mělo být v jiném pořadí.
Celou dobu jsem byla napnutá a když přišlo vyvrcholení,tak jsem z toho byla jelen.Normálně jsem si musela pár odstavců přečíst znovu...
Tak takhle zklamaná jsem už dlouho nebyla.Připadalo mi,že spisovatel dostal za úkol napsat určitý počet stran a vlastní děj se vejde tak do 70 stránek.Děsně zdlouhavé a stále se opakující věty.Zajímal mě konec a tak jsem to přelouskala.
Nekuřáky.a.s. moc ráda vyprávím,když se někde začne téma o kouření.Dost dobrá povídka,
Naprosto dostala mojí kolegyňku,která si jí nyní půjčuje s i Zemři pro své známé.Jen mi chybí Zabíjej:(
Kdysi jsem četla,pamatuji si,že mě dostala.Ráda bych si přečetla znova.Asi se pokusím sehnat.
Tak tahle kniha mě dostala,je to už dlouho,co jsem jí četla,ale do dnes si pamatuji ten pocit.
Kniha mě zaujala obalem a nezklamala.Zasazení do válečné doby je bez chyby.
Jedna z knížek,kterou ráda půjčuji dál.Líbi se a ráda bych si přečetla Kartu smrti.
Kdo má rád detektivky a ne klasické krváky,tak ať po tom sáhne.
Tento spisovatel píše hodně zdlouhavě,ale protože se člověk chce dozvědět kdo....tak se prokouše.
Coper jako policajt je fakt spravnej "vesničan",ale to je na něm prostě paráda.
Mám raději větší napětí,ale čte se to v klidu,přečetla jsem všechny 4 knihy.