klarinka9974 klarinka9974 komentáře u knih

Škola dobra a zla Škola dobra a zla Soman Chainani

Kniha vás rozhodně nebude nudit. I přesto že je to příběh o 12náctiletých dívkách, není tam nic dětského. Kouzla a magie Vás natolik ovládnout, že budete chtít víc. Doporučuji, jelikož tento děj a tato kniha se vážně povedla :)

14.08.2015 5 z 5

Díky za vzpomínky Díky za vzpomínky Cecelia Ahern

I když jsem knihu dočetla až dokonce, tak mě kniha neoslovila, nebavila mě a už od začátku jsem počítala jsem s tím, že se setkají až na konci. Autorku nebudu nijak zavrhovat a její další knihy si přečtu, protože s láskou Rosie byla kniha která se autorce vážně povedla.

07.08.2015 2 z 5

Fangirl Fangirl Rainbow Rowell

Nejdříve jsem si přečetla komentáře, které mě od knihy odrazovaly, ale i přesto jsem si knihu půjčila a chtěla jsem si udělat svůj vlastní názor. A musím říct že se mi kniha vážně líbila. I přesto že se tam nic moc neděje, kniha se čte sama, je to oddechové čtení a vysokoškolský život Vás nudit nebude.

20.07.2015 5 z 5

Šepotání Šepotání A.G. Howard (p)

Kniha která vás nadchne už od začátku, pohltí vás do děje a z Říše divů nebudete chtít utéct. Je to pohádkový příběh podobný Alence v Říši divů, ale Alenka byla Alyssonina prapraprababička a tak si umíte představit kolik se toho v Říši divů změnilo, po tolika letech. Rozhodně doporučuji těm co mají rádi pohádkové příběhy.

12.07.2015 5 z 5

Elita Elita Kiera Cass

Kniha se mi líbila, první díl je vždycky lepší ale i tento díl měl něco do sebe, i přesto že se hodně řeší Ameriky city, ale i určité okamžiky jsou tak zajímavé že Vás kniha pohltí do děje. Obálka je rozhodně opět úžasná.

27.06.2015 5 z 5

Příběh dvou staletí Příběh dvou staletí Rachel Harris

Ani tento díl o 16náctém století nezklamal. Rozhodně vás Alessandra nebude nudit a i přesto že je to kniha pro mladší dívky, i já jako dospělá jsem knize přišla na chut. Kniha se mi líbila stejně jako první díl a těším se i na pokračování.

24.06.2015 5 z 5

Mé sladké šestnácté století Mé sladké šestnácté století Rachel Harris

Kniha se mi moc líbila, skvělý nápad na děj. Poznáváme 16.století, jejich zvyky a podobně. Rozhodně stojí za to si knihu přečíst a navázat hned druhým dílem.

19.06.2015 5 z 5

Palomino Palomino Danielle Steel

Je to nejkrásnější kniha od Danielle Steelové. Stojí za to si ji přečíst a rozhodně na ten děj nikdy nezapomenete :)

16.06.2015 4 z 5

Střípky duší Střípky duší Mary Lindsey

Kniha byla skvělá, snadno se člověk do ní začte a těžko se mu končí. Při čtení jsem si vzpomněla na seriál Posel ztracených duší, kniha byla podobná. Kniha se mi líbila a doporučuji si ji přečíst :)

14.06.2015 5 z 5

S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Oddechová, romantická knížka. Je plná humoru a překvapivých okamžiků. Moc se mi kniha líbila.

30.05.2015 5 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Skvělá kniha o lásce, jídle, práci a nebezpečném sportu, doplněna o kouzelné recepty nad kterými se vám zbíhají sliny :)

28.05.2015 5 z 5

Všechny barvy Země Všechny barvy Země Beth Revis

Jsem nadšená ze skvělého nápadu na děj knihy, všechny tři díly byly naprosto úža. Vážně doporučuji, nebudete litovat :o)

26.05.2015 5 z 5

Milion sluncí Milion sluncí Beth Revis

Stejně skvělý díl jako ten první. Je napínavý a prolévá se zde víc krve. Ale konečně se dostanou tam kam celou dobu letí. Musím si přečíst i ten třetí díl :)

20.05.2015 5 z 5

Loď mezi hvězdami Loď mezi hvězdami Beth Revis

Do knihy jsem se začetla natolik, že jsem ji po dvou dnech měla přečtenou. Děj byl napínavý a záhadný, nejlepší na tom je, že záhadu se dozvídáme až s posledními stránkami knihy. Knihu můžu jen doporučit, skvělý nápad na děj. Takhle jednou bude možná vypadat naše budoucnost.

14.05.2015 5 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Neskutečně krásný příběh o nekonečné lásce. Tato kniha Vás rozhodně chytí za srdce a natolik Vás pohltí do děje, že je až těžké se od knihy odpoutat :))

09.05.2015 5 z 5

Jako led Jako led J. Lynn (p)

Kvůli těmto komentářím pod knihou, jsem knihu začala číst s tím, že se mi to nebude líbit a bude to ztráta času. Musela jsem se tedy sama přesvědčit zda-li je kniha tak hrozná a jelikož se každému líbí něco jiného, tak mě se kniha líbila. Nebyla nejhorší ale ani nejlepší, zamilovaná kniha o lásce, která vzplane až po té co jsou spolu dva lidé sami. Knihu si určitě přečtěte :)

04.05.2015 4 z 5

Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Počkám na tebe, i kdyby jsi měla přeplavat moře a obletět celý svět, i nadále by na ní čekal. Láska která nikdy neskončí :)

23.04.2015 5 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Ze začátku jsem se v knize ztrácela, o kom ted vlastně čtu. Kniha se čte hezky, je to zajímavé čtení, hlavně od té chvíle kdy se dozvídáme to jisté tajemství a prožíváme životy komplikovaných lásek. Kniha se mi líbila a rozhodně si přečtu i další knihy, které autorka vydala :)

19.04.2015 5 z 5

Dárek Dárek Cecelia Ahern

Příběh mě upoutal hned od začátku. Při poslední stránce si uvědomíme jak málo máme na všechno času, jak nejde nic vrátit zpátky a jak by jsme se měli chovat k lidem kteří nás milují. Sice to byl smutný příběh, ale chytí vás za srdce.

15.04.2015 5 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Podle mě, kniha nebyla špatná, očekáváme od ní věci, které v ní nejsou. Více akce, více smutku, možná i jiný konec který většinou ostatní zaskočí. Ale nehodnotila bych knihu neúspěšnou, každý si ji rád přečte a něco si z ní vezme. Určitě autorova první kniha byla lepší než Papírová města.

07.04.2015 4 z 5