KleaM KleaM komentáře u knih

Polibek Polibek Anna Todd

je tu docela dost kritiky, ale na obranu knihy musím říct, že snad nikdo nemohl čekat nějaké úchvatné literární dílo. A ano, všichni předpokládáme, že všechny díly budou jen o tom, jak nemůžou být spolu, ani bez sebe. Od tohoto tématu se přece nic jiného ani očekávat nedá, a já osobně vážně nevím, jak to skončí, jestli spolu nakonec budou, nebo ne, zas tak jasné mi to nepřipadá. Nejde tu o to, že kniha bude mít nějaké velké překvapení (ale co když nakonec i to přijde..), ale o vykreslení hodně složitého vztahu, a to se autorce povedlo. Tess je vážně trochu hloupoučká a upřímně nevím, co na ní Hardin až tak miluje. Nicméně není pravda, že láska z knihy od obou postav není citelná, že miluju tě jsou jen slova. A Hardin? Je skvělej, jeho jsem si vážně zamilovala. Jestli někdo chce kvalitní knihu, ať sáhne po Shakespearovi, nebo v knize zmiňované Emily Brönteové. Kdo chce hodně čtivou, od které se jen těžko odchází a hodně zamilovaný příběh, pak tady ho máte.

20.08.2015 5 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Nádherná, bezchybná a nezapomutelná kniha. Ne, film opravdu raději nikdy nechci vidět. Chci si zachovat svoje představy o místě, hlavní hrdince i ostatních.

01.11.2023 5 z 5

Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Dala bych 10 hvezd, kdyby to slo. Mile, krasne, ctive, k zamysleni, a to uz mi daaaavno neni nact...

08.04.2019 5 z 5

Buď jako řeka Buď jako řeka Shelley Read

Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla. Neuvěřitelně smutný a silný příběh. Nikdy nezapomenu.

01.11.2023 5 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Jsem někde za půlkou. Ráno potmě na opuštěné zahradě jsem se bála jít do auta. Skvěle psané. Jsem neskutečně zvědavá, jak to dopadne.

08.10.2018 5 z 5

Přiznání Přiznání Anna Todd

Tak konečně druhý díl, ačkoliv jsem to četla na watpad, tak na knížku jsem se těšila, moc. Kromě toho, že se knížka opravdu čte sama, já na ní nejvíc miluju to, jak je nabitá emocemi, je to smršť emocí. Modlím se, aby se nerozešli nadobro. Zažila jsem takhle šílený a složitý vztah, třináct let, přesně vím, jaké to je, když on má nepřekonatelný problém, ale milujete ho tak, že nedokážete odejít. Já nakonec odešla, protože v našem případě šlo o horší problém a řešení neměl, nebyla jiná možnost, ale ... Tessu bych občas "kopla do zadku" a Hardin je vážně, no je...on je ďábel, ale přesto mi hodně přirostl k srdci. Mě nevadí, že se to točí stále dokola, o to nejde, podle mě jde právě o vykreslení těch emocí a to se autorce povedlo. Za mě pět hvězd a šup šup další díly!

03.12.2015 5 z 5

Rozbřesk Rozbřesk Stephenie Meyer

Dávno mi není náct, ale navždy Twilight ságu v knižní, ale i filmové podobě budu milovat. Jako je pro někoho Romeo a Julie nejzamilovanějším příběhem, je to pro mě práve Twilight sága.

29.12.2014 5 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Colleen Hoover mám moc ráda a neutekla mi od ní žádná kniha. Tato je však tou nejlepší. Sympatické postavy, jen Graham byl možná až přehnaně dokonalý, ale odpustila jsem mu to. Příběh byl ze života a velice věrohodně vykreslený. I když byl konec předvídatelný, knize to neubralo na čtivosti. Pět hvězd.

02.12.2019 5 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Moc hezký příběh, čtivě napsáno. Odpočinková hezká knížka. PS: Pasáže Milese byly velmi emočně vypjaté a příběhu "daly šťávu".

18.04.2016 4 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

knihu už jsem hodnotila, za mě prostě pět hvězd, můj komentář najdete níže. Jen bych ráda dodala, že jsem díky knížce nakonec objevila One Direction, kapelu, kterou jsem si ve finále dost zamilovala. Jejich muzika už je o něčem jiném, než byla na začátku, kdy jsem o nich zaslechla, odsoudila je a víckrát "to s nimi nezkoušela". Takže díky, dělá mi radost kromě knihy i výborná muzika (a páni, to jsem vyrostla jako rockové dítě :-D )

16.10.2015 5 z 5

Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Ke konci jsem brečela jako želva a pak jsem brečela, že už jsem knihu dočetla. Film není tak krásný. Stephanie prostě skvěle píše a kniha je nádherná! Dlouho jsem u ní v knihkupectví okounila, nakonec jsem si jí odnesla domů a navždy bude mít čestné místo v mé knihovně.

29.12.2014 5 z 5

Jedna dobrá věc… a život znovu začíná Jedna dobrá věc… a život znovu začíná Alexandra Potter

jsem asi na 40té straně a už tuto knihu zbožňuji. Už Zpověď trosky po čtyřicítce byla narozdíl od předchozích sladkých románků velmi povedená kniha. Tady se to zatím jeví ještě lépe. Čtivé, hlavní hrdinka moc sympatická "holka"....tak uvidíme :-)

21.11.2022

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

no, tak trochu méně uvěřitelný příběh...ok, víc, než méně uvěřitelný příběh. Ale kniha má spád. Hlavní hrdinka mi byla tentokrát hodně nesympatická, takže po přečtení kniha putovala dál...

21.11.2022 4 z 5

Spřízněná duše Spřízněná duše Nicholas Sparks

Krasny pribeh. Nemohla jsem knizku odlozit. Moc se mi libilo, ze zachytila cely zivot obou hlavnich postav a vstup autora, coz dodalo pribehu na uveritelnosti. Velka romantika

01.01.2020 5 z 5

Amy a Roger: Na cestě Amy a Roger: Na cestě Morgan Matson

Krasna knizka, poslednich par stranek jsem litovala, ze konci. Bylo znat, ze autorka si sama jejich cestu projela. Bylo to velmi autenticke. Pet hvezd

04.06.2019 5 z 5

Kuřátko a obilí Kuřátko a obilí František Hrubín

jako malá jsem tohle leporelo milovala

13.03.2017 5 z 5

Navždycky Navždycky Nofreeusernames (p)

Paneboze kdo vymyslel tak silenou vazbu knihy a jeste asi pekne drahy papir?! Knizka se neda otevrit a pohodlne cist! Krome toho doporucila bych ji ctenarkam maximalne do 15ti let...

16.05.2021

Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Uz hodne dlouho jsem u knizky nebrecela, a to i presto, ze jsem od zacatku vedela, jak to skonci. Trpim stejnou nemoci jako Finch a vim, jak strasne dulezite je se lecit. Prozivala jsem s Finchem kazde slovo. Moc nerada jsem se s obema hrdiny na konci loucila. Doufam, ze se mi stejne bude libit i druha autorcina YA kniha, kterou se ted chystam cist

13.07.2019 5 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Krasna knizka. Mila, smala jsem se i citila s postavami. Knizka se cetla velmi dobre, ma spad. Pro mne zatim nejlepsi knizka od Colleen

12.06.2019 5 z 5

Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

taková velmi milá romantická knížka

12.04.2016 4 z 5