kneslova komentáře u knih
Podle mne zdařilý psychothriller, opět s překvapivým zvratem, jak to autorka dovede a za tu úplně poslední kapitolu - 5 hvězdiček, dobré počtení
U hodnocení této knihy se bohužel odkláním od většiny a musím říct - zcela a úplně průměrné čtení, místy až nuda.
Po knize od J.Picoultové sáhnu vždy jak nějakou uvidím a na rozdíl od jiných spisovatelů nebývám zklamaná. Čas odejít je vynikající román.Poprvé co od ní čtu i s mysteriozní zápletkou...
Jak už zde bylo napsáno, pro mne dokonalé přiblížení světa slonů (což už J.Picoultová dokázala v jiném románů s vlky). Prostě výborné, napínavé čtení, kapitoly psány vždy z pohledu jiné postavy posouvají děj dopředu.... něco jsem tušila, ale konec opravdu šokující. Nádherná kniha.
Před tohle knihou jsem četla Hrob v horách, tak trochu s nedůvěrou jsem se začetla do této obsáhlé knihy, ale páni, to je jiný kafe...výborná detektivka, stálé napětí a ty kulisy kolem ! Sníh, hory , mráz venku i v atmosféře příběhu...rozlehlé strašidelné opuštěné stavby, psychiatrický ústav pro nejtěžší zločince skrytý v horách, pochybné praktiky léčby pacientů...nu krásně jsem si užila. Další knihy od pana Miniera si učitě přečtu až vyjdou..
Za mne tak 4,5 hvězdiček... tak dávám 5, protože udržet slušný příběh, napětí a zvraty v 600stránkové knize nemůže být lehké..
Skvěle napsaná detektivka/ thriller, čte se moc dobře , ano je to mnohdy “přitažené za vlasy , ale tak nějak to nevadilo
Velmi dobré čtení , příběh odsýpá.. za ten konec půl hvězdičky dolů, za mě nevěrohodné
Knihy od Abby Jimenez čtu od poslední k první , tak tuhle jsem četla poslední , no porad je to zábavné čtení , ale ty další mě bavily ještě víc , každopádně super lehké čtení
Dobře se čte , tým vyšetřovatelů je trochu divny , i ten důvod vraždy .. ale je to poutavě napsáno
Po nějaké době super detektivka, jedna z těch úplně nejlepších od tohoto autora. Hrozně zajímavá - a tolik informací , co se dovite . S poslední stránkou by mohlo být i pokračování zdá se
Netradiční , zajímavá kniha, kde to ,kdo je vrah je zcela na konci zájmu
Překvapilo mě , jak dobra detektivka to je . Zrovna jsem dočetla Šepot z lesa, taky od české autorky a v obou se jedná o ztracené děti několik let po sobě a nikdo neví co se s nimi stalo… tím však podobnost končí , toho je klasická detektivka a fakt dobrá
Četla jsem Slavíka a byla to dobrá kniha, Velká samota byla skvělá a Děvčata z Firefly Lane je skvělá a báječná kniha, má téměř 500 stran, ale je to ten druh knihy kdy se to zda málo, jelikož se nechcete s příběhem loučit . Aspoň tak to mám já . Tahle kniha je úžasná a moc mě bavila…
Velmi velmi dobrá detektivka… skvělé počtení. Sympatičtí hlavní hrdinové , příběh super, fakt bestseller
Přečetla jsem tu knihu jedním tahem, psychologicky velmi zajímavá … i z téhle závislosti na “vůdci” je ohromné těžké se vymanit - to je známo i z reálného života , velmi smutné . Perfektně napsáno
Kniha se mi moc líbila, čtivá, čekala jsem ledacos, ale konec mne přece jen překvapil
Děj je málo uvěřitelný, ale to je jediné minus této knihy, velmi dobře se čte , závěr mě pěkně překvapil
Motivem prolinajicim se celou knihou je boj hrdinky s alkoholismem. Možná, kdyby se tomu děj přizpůsobil byla by to zajímavá psychologická sonda do života takového člověka. Thriller to však jistě není. Konec trochu zmatený. Škoda, Fáma se mi líbila mnohem víc, ale četla jsem knihy mnohem nudnější.
Je to tak jak se píše v komentáři pode mnou, knihu bych nečetla, jelikož námět není můj šálek kávy. Ale pana Robothama mám moc ráda a četla jsem všechny jeho knihy. To , že je hlavním hrdinou Ruiz, by mi nevadilo, je to sympaťák, ale Irák, terorismus a finanční podvody... přesto je kniha precizně napsaná a dobrá