kneslova Online kneslova komentáře u knih

První telefonát z nebe …a co když to koncem nekončí? První telefonát z nebe …a co když to koncem nekončí? Mitch Albom

Nevím proč, ale kniha mě nijak nezaujala i když téma mohlo být velice zajímavé

13.11.2014 3 z 5

Za hranicou strachu Za hranicou strachu Jaye Ford

Nu, začátek byl velmi dobrý, atmosféra strachu dobře vykreslená, ale pak nekonečné honění a stále dokola, nepřesvědčivý policista,.hlavní hrdinka..

03.11.2014 3 z 5

Červený dům Červený dům Mark Haddon

Tak tato kniha mě zdaleka tak nezaujala jako Podivný případ se psem. Opravdu, přišlo mi to trochu nudné.

29.10.2014 3 z 5

Anděl zkázy Anděl zkázy Robert Crais

NaProsto vynikající kniha, jako většina dalších od R.Craise. Má to děj, má to spád, je to napínavé k zbláznění, ani chvíli se nenudíte, pro mne opět dokonalé

27.10.2014 5 z 5

Osudný polibek Osudný polibek Maggie Stiefvater

Po trilogii o vlcích - tou jsem byla nadšená, je toto první jiná kniha od autorky co se mi moc líbila, tajemno, nadpřirozeno, ano, těším se na daší díly...

01.10.2014 5 z 5

Trojice Trojice Sarah Lotz

Kniha zajímavá netradičním způsobem vyprávění jak je už psáno a myslím si, že ne každému se to bude líbit. Může být problém se orientovat v tom o kom se právě mluví. Nevíc mě chytl úplný začátek a úplný konec, nadějná zápletka. Já opravdu nevím, asi tak za 3,5 hvězdy....

29.09.2014 4 z 5

Jen jeden den Jen jeden den Gayle Forman

Velice slušná kniha, také díky nečekanému konci, který příběh spíše přiblížil realitě. Výborně napsáno, tak za 4,5 hvězdiček jelikož Jestli zůstanu mě nadchlo ještě více.

02.09.2014 4 z 5

Panenka Panenka Mo Hayder

Začátek takový rozvláčný, ale pak se to velice dobře rozjelo. I když byl pozdní večer, nemohla jsem přestat číst až do konce. Myslím, že to je výborná detektivka, zcela ve stylu Mo Hayder.

27.08.2014 4 z 5

Šibeniční vrch Šibeniční vrch Lois Duncan

Celkem čtivá kniha, tak za 3,5 hvězdiček. A to kvůli nepravděpodobnosti až těžko uvěřitelnosti příběhu.... možná pro -náctileté.

11.08.2014 3 z 5

Bez slitování Bez slitování Erica Spindler

Výborný příběh, skvělá detektivka, velmi napínavá. Doporučuji. Čte se jedním dechem.

30.07.2014 5 z 5

Hlídka Hlídka Robert Crais

R.Crais píše dobré thrillery se sympatickými vyšetřovateli.

28.07.2014 5 z 5

Svět malé January Svět malé January Michael Schofield

Výborné, nádherné čtení. Neskutečně zajímavě napsáno. Obdiv k otci malé January a všem podobným. Doporučuji přečíst.

21.07.2014 5 z 5

Srub Srub David Vann

Toto je na mě asi těžká literatura, z knihy na vás padá beznaděj, bezvýchodnost a melancholie. Není to lehké čtení.,

08.07.2014 3 z 5

Hranice důvěry Hranice důvěry D. P. Lyle

Asi zajímavý námět na knihu, ale přišlo mi to slabé, slaboučké.

04.07.2014 3 z 5

Vražedná čísla Vražedná čísla John Verdon

Dobrá detektivka, jen o stupínek slabší než Zavři oči, jsem spokojená, tak za 4,5 hvězdiček.

01.07.2014 5 z 5

Utrpení neviňátek Utrpení neviňátek John Saul

Myslím, velmi dobrá kniha, tak za 4,5 hvězd. Výborné čtení na dovolenou.

23.06.2014 4 z 5

Kráska a zvíře Kráska a zvíře Dominik Dán

Detektivka, která pěkně odsypává, asi tak za 4 hvězdičky

20.06.2014 4 z 5

Bílá jako sníh, rudá jako krev Bílá jako sníh, rudá jako krev Alessandro ďAvenia

K překvapení mne samotné, výborná kniha, skvělé myšlenky, bohatý jazyk, krásný příběh. Na to, že je to vyprávěno z pohledu 16letého chlapce je to velice zralé. Krásná postava učitele Snílka, ten je úžasný. NU, po nějaké době kniha vystupující z řady všednosti a průměrnosti.

19.06.2014 5 z 5

Zlé pondělí Zlé pondělí Nicci French

Je to něco jiného než jsem od těchto autorů zvyklá, ale nic špatného. Postava Friedy je mi sympatická.Začátek má spád, táhne se prostředek a konec dobrý, zajímavý nápad nakonec. S dynamikou a nepolevujícím napětím např. Bezpečného domu, Pod kůží se tato kniha rovnat nemůže. Ale dobrá kniha svého žánru.

05.06.2014 4 z 5

Radšej nikdy Radšej nikdy Jessica Ann Redmerski

Nu, když jsem začala číst tuto knihu rozhodně jsem se chystala , že jí dám 5 hvězdiček. Když jsem knihu dočítala, dala bych tři.
Tudíž dávám průměrem 4 hvězdy. Nicméně kniha se čte splavně, zkuste to.

29.05.2014 4 z 5