kneslova kneslova komentáře u knih

Zmizení Zmizení Lisa Gardner

Lisa Gardnerová nikdy nezklame, ale tohleto je nejslabší z knih co jsem od ní četla, přesto dobré a čtivé

19.07.2013 4 z 5

Genesis Genesis Karin Slaughter

Pro mě nejlepší kniha od K. Slaughter, čte se velmi dobře, napínavá, ale dost brutální...

16.07.2013 5 z 5

Kamenný déšť Kamenný déšť Thomas Enger

Docela dobré čtení v záplavě severské literatury, na 5 hvězdiček to u mě není, myslím, že z celkem dobrého nápadu zápletky by se dalo vytěžit více.

16.07.2013 4 z 5

Kdo je bez viny Kdo je bez viny Lisa Ballantyne

Já nevím, co ke knize napsat. Dobře napsáno, ale příběh v knize a všechny postavy mi byly vrcholně nesympatické a odpudivé v čele s hlavním hrdinou.

08.07.2013 3 z 5

Zvrácené myšlenky Zvrácené myšlenky Andrea Kane

Výborná detektivka, napínavá, čtivá,

08.07.2013 4 z 5

Exploze Exploze Liza Marklund

Tato kniha pro mne rozhodně není nezapomenutelná, jediné co někoho může zaujmout je ten popis novinářské práce. Jinak prostě nic moc, na to, že je v edici Bestseller. Postavy celkem nudné a tak.

08.07.2013 3 z 5

Co bude dál Co bude dál John Katzenbach

Naprosto skvělý psychothriller, doporučuji všem. Výborná kniha. Jak se v předchozím komentáři píše, také si hodlám přečíst další knihy od autora.

06.07.2013 5 z 5

Time Out Time Out Ray Kluun

Tak asi takhle, autor píše dobře a svižně, takže se čte bez problémů, ale děj i postavy jsou mi stále tak nesympatické, že za mě 3 hvězdy, on ten děj také není bůhvíjaký...

02.07.2013 3 z 5

Dívka z nočních můr Dívka z nočních můr Kendare Blake

Celkem slušné pokračování Anny krví oděné.

17.06.2013 4 z 5

Dokonalý manžel Dokonalý manžel Lisa Gardner

Další kniha od L.Gardnerové za 5 hvězdiček, skvělá od začátku až do konce.
Tak si představuji dobrou detektivku.

14.06.2013 5 z 5

Atlas mraků Atlas mraků David Mitchell

Začala jsem číst na základě kladných komentářů, ale myslela jsem, že se nedostanu přes první polovinu, většina těch příběhů mne moc nezaujala. Druhá je o něco čtivější, je pravda , že nad pasáží s domovem důchodců jsem se dost zasmála.

11.06.2013 3 z 5

Aréna jedna - Otrokáři Aréna jedna - Otrokáři Morgan Rice

Slušná fantasy, velice dobře se čte. Hrdinka je tak trochu neuvěřitelně nepřemožitelná, jinak dobré, jako Hunger games

10.06.2013 4 z 5

Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Pan Green je výborný spisovatel, takže všechno co píše, se čte samo. Dobré, ale na Hvězdy nám nepřály to nemá.

31.05.2013 4 z 5

I když půjdu roklí šeré smrti I když půjdu roklí šeré smrti Connie Willis

Dobrá kniha výborné spisovatelky.....

30.05.2013 4 z 5

Kde končí duha Kde končí duha Cecelia Ahern

Báječná kniha ač romány pro ženy nejsou mou oblíbenou literaturou

27.05.2013 5 z 5

PS: Miluju tě PS: Miluju tě Cecelia Ahern

Krásná romantika, moc se mi líbila

27.05.2013 5 z 5

Pokoj Pokoj Emma Donoghue

Netradiční příběh, čte se moc dobře. Zajímavá kniha, doporučuji.

27.05.2013 4 z 5

Smršť Smršť Johan Theorin

Souhlasím s některými komentáři níže a to, že je tam opravdu perfektní popis krajiny, je to tajemný příběh, na mě ovšem příliš bez akce. Také mi přijde dost divné, že se jen tak utopí žena a policie to nevyšetřuje, no, jsou lepší knihy.

27.05.2013 3 z 5

Dřív než půjdu spát Dřív než půjdu spát S. J. Watson

Super nápad na příběh, napínavá kniha, kupodivu lepší začátek než konec. Stojí za přečtení

24.05.2013 5 z 5

Závěje Závěje Tess Gerritsen

Dokonalá detektivka, skvělý a napínavý příběh, výborná spisovatelka, určitě si přečtětě

24.05.2013 5 z 5