kneslova komentáře u knih
Lisa Gardnerová nikdy nezklame, ale tohleto je nejslabší z knih co jsem od ní četla, přesto dobré a čtivé
Pro mě nejlepší kniha od K. Slaughter, čte se velmi dobře, napínavá, ale dost brutální...
Docela dobré čtení v záplavě severské literatury, na 5 hvězdiček to u mě není, myslím, že z celkem dobrého nápadu zápletky by se dalo vytěžit více.
Já nevím, co ke knize napsat. Dobře napsáno, ale příběh v knize a všechny postavy mi byly vrcholně nesympatické a odpudivé v čele s hlavním hrdinou.
Tato kniha pro mne rozhodně není nezapomenutelná, jediné co někoho může zaujmout je ten popis novinářské práce. Jinak prostě nic moc, na to, že je v edici Bestseller. Postavy celkem nudné a tak.
Naprosto skvělý psychothriller, doporučuji všem. Výborná kniha. Jak se v předchozím komentáři píše, také si hodlám přečíst další knihy od autora.
Tak asi takhle, autor píše dobře a svižně, takže se čte bez problémů, ale děj i postavy jsou mi stále tak nesympatické, že za mě 3 hvězdy, on ten děj také není bůhvíjaký...
Další kniha od L.Gardnerové za 5 hvězdiček, skvělá od začátku až do konce.
Tak si představuji dobrou detektivku.
Začala jsem číst na základě kladných komentářů, ale myslela jsem, že se nedostanu přes první polovinu, většina těch příběhů mne moc nezaujala. Druhá je o něco čtivější, je pravda , že nad pasáží s domovem důchodců jsem se dost zasmála.
Slušná fantasy, velice dobře se čte. Hrdinka je tak trochu neuvěřitelně nepřemožitelná, jinak dobré, jako Hunger games
Pan Green je výborný spisovatel, takže všechno co píše, se čte samo. Dobré, ale na Hvězdy nám nepřály to nemá.
Báječná kniha ač romány pro ženy nejsou mou oblíbenou literaturou
Souhlasím s některými komentáři níže a to, že je tam opravdu perfektní popis krajiny, je to tajemný příběh, na mě ovšem příliš bez akce. Také mi přijde dost divné, že se jen tak utopí žena a policie to nevyšetřuje, no, jsou lepší knihy.
Super nápad na příběh, napínavá kniha, kupodivu lepší začátek než konec. Stojí za přečtení
Dokonalá detektivka, skvělý a napínavý příběh, výborná spisovatelka, určitě si přečtětě