kniha komentáře u knih
Příběh se četl dobře, jen pár věcí mě přišlo uspěchaných a někdy méň uvěřitelných.
Skvěle napsaný příběh, knížka se čte jedním dechem. Rodina, vztahy..
Skvělá. Knížku jsem si užila. Každá věta, každé slovo, pomalu se odvíjející děj přesně zapadalo do příběhu. Lidská mysl mě bude stále fascinovat.
Skvělá. Další autorka, která ví jak čtenáře udržet u knížky dokud ji nedočtou. Mám ráda když mě příběh vtáhne, že se mi děj odvíjí před očima. Doufám, že vyjdou další knížky, této skvělé autorky.
Příběh, který se dotýká nitra. Vždy jsem se na ni těšila, až budu moct pokračovat v příběhu. Výborná knížka, která stojí za přečtení, ale spíš pro ty, co už mají něco odžito, aby mohli vnímat to, co je na této knížce nejkrásnější. A v žádném případě není nudná. Jen ji něčetli ti správní lidé pro tento příběh.
Skvělá knížka, psychologicky laděná a s postupným stupňováním napětí. Všechny knížky autorky jsou velmi čtivé a na každou další knížku se už teď těším.
Výborně napsaná kniha. Napětí po celou dobu, propracovaná psychologie postav. Pravda se postupně vynořuje a musíte číst dál. Jsem zvědavá na další knihy autorek.
Tato knížka patří pro mne mezi ty, které si ráda přečtu i podruhé.
Výborná knížka o vztazích v jedné rodině. Byla jsem velmi zvědavá na pointu a to, že máme žít teď a tady, je pravdivé poselství této knížky.
Nádherná sonda do života jedné rodiny. Žijeme vedle sebe a spoustu toho o sobě nevíme.
Kdybych tušila, jak skvělá je tato série, vzala bych si dovolenou a přečetla ji celou naráz. Autorka vtáhne do děje a nepustí.
Knížku jsem přečetla téměř na jeden zátah. Napínavá, čtivá.
Skvělý propracovaný příběh, který se postupně odkrýval a každou další kapitolou nutil číst.
Skvělá. Neskutečně čtivá knížka, kterou jsem si šetřila a hodně jsem přemýšlela o věcech, které se kolem IVF můžou dít. Pokud mám chuť do knížky zasáhnout tak je to přesně to, co od knížek očekávám.
Výborná knížka. Četla se dobře a jsem zvědavá na další autorčinu knížku.
Za mě nejlepší díl série. Jiný, nezapomenutelný děj a dokonale popsaná atmosféra.