KnihoMolka-_- | Komentáře u knih | Databáze knih

KnihoMolka-_- KnihoMolka-_- komentáře u knih

Tajemství domu Thornů Tajemství domu Thornů Margaret Rogerson

Taková nenáročná, pěkná, oddechová knížka na jedno odpoledne, která pokračuje v krásné atmosféře úžasné knihy.

09.12.2023 5 z 5

Julie a žralok Julie a žralok Kiran Millwood Hargrave

Ta kniha je dechberoucí.
Nádherná obálka.
Krásné ilustrace.
Jemná, hluboká, obohacující... Přečetla jsem dnes odpoledne a ještě dlouho budu mít o čem přemýšlet. Rozhodně se mi podepsala na duši a jsem zase o spoustu věcí moudřejší. Vřele doporučuji.

30.11.2023 5 z 5

Pipi Dlouhá punčocha Pipi Dlouhá punčocha Astrid Lindgren

Krásná, vtipná, milá kniha a Pipi je boží

Skok nad hvězdami Skok nad hvězdami Natalja Ščerba

Úžasná je celá série a já nedokážu říct, která se mi líbila nejvíce. Líbilo se mi, jak je kniha jiná než všechny ostatní, které jsem kdy četla. Nevím, jestli to je tím, že to byla moje první kniha od autorky jiné národnosti než Češka, Angličanka nebo Američanka? Moc se mi celá série líbila a pustím se i do dalších knih od autorky.

26.08.2023 5 z 5

Strážci Země Strážci Země Tomáš Crlík

U téhle knihy se mi neskutečně líbila myšlenka, která mě napadala už mnohokrát předtím a s knihou, která přišla právě v největším hloubání o ní, jsem si ji krásně zpracovala-lidé jsou jenom součástí světa, který na nich nezávisí a vůbec nejsou tak důležití, jak si myslí. Jsou jen další druh živočichů.

Čtení jsem si moc užila.

26.08.2023 5 z 5

Kouzla rodu Thornů Kouzla rodu Thornů Margaret Rogerson

Od té doby, co vím o existenci této knihy jsem myslela, že ji nikdy číst nebudu. Teď jsem ji zhltla za čtyři dny a byla vážně úplně skvělá.
Příběh se rozjel už po pár prvních kapitolách, a ne až v půlce knihy...
Postavy-úžasné
Prostředí-krásné
Zkrátka této knize nemám co vytknout. Silas, Nathaniel a Elisabeth, kolem kouzelné knihy, které dýchají a jsou schopné i zabíjet, bitvy na život a na smrt, dobrý konec...
Přečtěte si ji:)

03.08.2023 5 z 5

Solitaire Solitaire Alice Oseman

Cetla jsem tu novejsi verzi, takze nevim, jak moc je to jine, ale je to naprosto skvelyyy a nadherny...
A diky tomuhle jsem se dostala i k Srdcervacum a objevila dalsi skvelou a nadanou autorku

19.09.2024 5 z 5

Srdcerváči. Kniha 4 Srdcerváči. Kniha 4 Alice Oseman

Zatim nejsilnejsi a nejhezci dil

19.09.2024 5 z 5

Krutý princ Krutý princ Holly Black

Já tu knihu nedočetla. Ani těch 260 stran, co jsem zvládla nebylo nic moc. Přišlo mi, že se tam nic zajímavého nedělo. Možná se k ní později vrátím a třeba změním názor, ale na další díly to asi nevidím... Škoda.

29.11.2023 2 z 5

Záhada Kvílející čarodějnice Záhada Kvílející čarodějnice Nicki Thornton

Knihy HOTEL POSLEDNÍ NADĚJE a MAJÁK NEŠŤASTNÝCH PŘÍHOD byly sice hezčí, ale ani tohle nebylo špatné.

Magický náramek Magický náramek Natalja Ščerba

Mě se ta kniha líbila:)

Pokrevní cejch Pokrevní cejch Tracy Deonn

Mýtonoši jsou zaručeně moje nejoblíbenější knížka. Anotace na Pokrevní cejch byla zajímavá a navíc to byla možnost, jak se zase potkat s postavami, proto jsem se do knihy ihned pustila. První polovinu knihy jsem četla na kousky, ani ne po kapitolách, proto mi to přišlo zdlouhavé. Druhou polovinu knihy jsem dočetla o víkendu a konečně to byli ti Mýtonoši, jak je znám já. V ději bylo spoustu neočekávaných převratů. Úžasné pokračování, úžasná tajemství, úžasné postavy a úžasná dobrodružství. Prostě moje nejoblíbenější série.

18.09.2023 5 z 5

Maják nešťastných příhod Maják nešťastných příhod Nicki Thornton

Myslim si, ze tohle je zasadni kniha, ktera me vrhla do knihomolskeho sveta. Nevim, kolikrat jsem ji precetla...ale je skvela a nikdy me neomrzi

28.07.2024 5 z 5

Stačí mávnout křídly Stačí mávnout křídly Sára Topinková

Krásná důležitá kniha.
Dekuju za ni

08.07.2024 5 z 5

Noční ptáčata Noční ptáčata Kate J. Armstrong

Tahle knížka ve své podstatě nebyla špatná. Nebyla ale ani nádherná.
Postavy byly fajn, ale žádná z nich mi (snad až na Fen) nepřirostla k srdci.
Zápletka byla zajímavá.
Používání magie bylo svěží a líbilo se mi.
A má to nádhernou obálku.
Dávám tomu 4,5

14.03.2024 4 z 5

Sára. Kniha první Sára. Kniha první Esther Hicks

Ta knížka byla pěkná, ale nijak bombasticky mě nezaujala. Při čtení jsem si spíš říkala „Hele, tohle dělám taky tak!" A moc se mi líbila druhá část.

21.12.2023 5 z 5

Zlobryně a sirotci Zlobryně a sirotci Kelly Barnhill

Tahle kniha byla nádherná. Líbila se mi o mnoho víc, než DÍVKA KTERÁ UPÍJELA MĚSÍC. Líbil se mi příběh, líbilo se mi poslání, líbily se mi postavy, líbilo se mi přostředí...Krása

09.12.2023 5 z 5

Amari a Noční bratři Amari a Noční bratři B. B. Alston

Úžasná knížka, kterou jsem si moc užila. Příběh byl dobře vymyšlený, postavy příjemné a velká dávka akce a tajemství. Doporučuji!

Tily a knižní tuláci Tily a knižní tuláci Anna James

Fantasy pro malé děti, co s tímhle žánrem teprve začínají. Já jsem ji četla s tím, že to tak je a brala jsem to jako oddychovku. Ač byl příběh předvídatelný, mě to bavilo.

Půlnoční hodina Půlnoční hodina Benjamin Read

Knihu nemohu hodnotit hvězdičkami, protože jsem ji nedočetla. Po rozečtení jsem se k ní zkusila s docela dlouhými pauzami vrátit asi třikrát, ale ani jednou se mi nepodařilo dojít do cíle. Podle toho, co jsem zvládla přečíst mi přišla taková dětská, to mnohdy nevadí, pokud zrovna netoužíte po bojovné fantasy akci.

11.08.2023