knihomolkadorfa komentáře u knih
Tak občas se mi dělalo špatně, ale nešlo přestat číst a Timotyho si prostě nezamilovat. Ještě pár knížek s tímto sympatickým konzultantem, a je ze mne vegetarián.
Super příběh ! Mysteriozní, mrazivé, napínavé a velmi čtivé. A skoro jako vždy se mi více líbila linka z minulosti.
Jooo, tak tohle mě hodně bavilo. Skvělá detektivka. A i když Sebastian je všechno možné, jen ne kladný hrdina, přesto ho mám ráda.
Pomocnice se mi hodně líbila, ale tohle je ještě mnohem lepší !! Příběh chytí od první stránky a ten konec ... Super čtení !
Silné, napínavé, dojemné, prostě skvělé. Opět linka z minulosti mnohem lepší. Natasha Lester to prostě umí !
První knížka DD, kterou jsem četla v češtině. No... k detektivu Krauzovi a celému oddělení vražd z Našeho Mesta ta slovenština prostě patří. V češtině to, alespoň pro mne, nemá ten správný "švih".
I když se v knížce vlastně nic moc neděje, je velmi čtivá a ukazuje, jak nebezpečné může být sdílení vlastního života s "celým světem". Můj tip na stalkera vyšel a konec překvapil.
Audio. Super načtené Janem Šťastným. Přesto mi tento díl přišel nejslabší.
Od autorky jsem četla i Dopis, ale Klíč se mi líbil ještě trochu víc. Doporučuji.
Moje první knížka od autora a jsem moooc spokojená. Uvěřitelný, dobře promyšlení příběh, sympatický detektiv a vlastně i hlavní "záporná" postava. Netřeba potoků krve, aby si čtenář užil napětí a požitek z četby. Určitě doporučuji.
Knížka se mi hodila do čtenářské výzvy. A příjemně překvapila. I když ... s Tinou jsem měla trochu problém. Nejraději bych s ní zaklepala, ať už se konečně probere ...
Joooo, tak tohle bylo vážně skvělé !!! Ponuré, napínavé a místy nic pro slabší povahy. Vraha jsem si sice tipla správně, přesto mě poslední stránky totálně dostaly. Škoda, že nejsou přeloženy i další knihy od tohoto skvělého autora.
Trochu pomalý rozjezd a popis stavebních prací mě moc nebavil, ale příběh se pěkně rozjel a v poslední třetině jsem knížku odkládala jen velmi nerada. Jaký osud asi potká Olive ?
Není to detektivka v pravém slova smyslu. Vrah byl znám od začátku, což na čtivosti neubralo a navíc svádělo k otázce, co vlastně viděla nebo neviděla Livvy? Krásné popisy přírody, konec překvapil, jen ubírám hvězdičku za romantickou linku Olivie a Noaha. Nějak by se mi to víc líbilo v rovině kamarádství.
Tak tuhle knížku jsem si nejprve chtěla pouze půjčit v knihovně. Ale nebavilo mě na ni dlouho čekat, tak jsem si ji koupila a rozhodně nelituji. Je v ní vše, co mám ráda. Střídání minulosti a přítomnosti, romantika, láska a hlavně svět módy, šití a krásných šatů. Přesto, že knížka má poměrně hodně stran, ani chvilku jsem se nenudila. A již teď se moc těším na autorčinu druhou knihu Skříň plná Diora :)
Opět naprosto skvělé. Čtivé, napínavé, promyšlené, chytré. A ten konec ? To jsem tedy nečekala.