knihomolkadorfa komentáře u knih
Krásný příběh z těžké doby. Odvážná, silná a odhodlaná Eva si mě získala od prvních stránek. Doporučuji k přečtení.
Na knížku jsem se hodně těšila, ale nedokázala jsem se do ní úplně ponořit a četla jsem ji docela dlouho. Na můj vkus se děj trochu vlekl. Ale ... nic nebylo tak, jak jsem předpokládala. O to víc překvapivý a děsivý byl závěr. Pokračování si určitě přečtu.
Překombinované, místy hodně nereálné, na konci vše podstatné plus minus vyřešeno. Ale bavilo mě to.
Skvělá detektivka. I přes drsné téma se kniha četla velmi dobře. Do poslední chvíle není jasné, kdo je pachatel. inspektor Fawley je velký sympaťák a zaslouží si, aby byl už konečně opět šťastný. Těším se na další díly.
Z počátku trochu horror, zajímavý příběh, logické a překvapivé vysvětlení. Dobrá četba.
Rozhodně bych autorku nesrovnávala s Agathou Christie, do té má příběh ještě daleko. Nemohla jsem se nějak začíst i když hlavní hrdinka mi byla sympatická, prostředí, které mám ráda a i konec byl celkem překvapivý. Přesto hodnotím jako průměr.
Poslouchala jsem jako audio. Uvěřitelné a realistické postavy, zajímavý příběh, spletité a komplikované rodinné vztahy. A četba Richarda Krajčo, to už byla jen třešnička na dortu. Moc pěkné.
Vražda nebo nešťastná náhoda ? Sonda do života lidí z "lepší čtvrti", jaká tajemství se skrývají pod uhlazeným povrchem ? Kniha mě tentokrát úplně nevtáhla do děje, ale vcelku dobré čtení.
Námět zajímavý, ale celé to bylo takové naivní. Stvůra se mi líbila víc. Ale další knížky od autorky si ráda přečtu.
Líbila se mi trochu méně, než ostatní autorčiny knížky, ale pořád super čtení.
Zdeňka Pohlreicha mám ráda a tuto kuchařku jsou si koupila zde na Bazaru. Krásné zpracování, na první pohled je jasné, které suroviny budeme potřebovat a recepty jsou vážně rychlé a skvělé. Kuchařka, která není jen na prohlížení, ale podle které je radost vařit.
Na základě zdejších komentářů jsem čekala trochu víc. I když knížka byla velice čtivá. Skvěle vykreslené postavy manželek a manželů, podezřelý byl snad úplně každý. Naproti tomu postavy vyšetřovatelů byly takové nemastné neslané a vyšetřování se ani v podstatě nekonalo. Celkově jsem se docela těšila, až bude konec.
Jako duchařina mi to nepřišlo vůbec, možná trochu horror. Podle komentářů jsem čekala něco víc. Ale četla se dobře.
Moc hezké vyprávění. I když smutné a konec opravdu velmi mrazivý. Knížku jsem si půjčila na základě zdejších komentářů a i díky nim jsem objevila českého autora, jehož další knížky si ráda přečtu.