knihomolkaMist komentáře u knih
Tohle bylo ještě lepší než Smrtka! Poznáváme nové postavy, sledujeme ty staré. Skvělé. Velice mě to bavilo a od čtení jsem se nemohla odtrhnout :D
Aleš je jeden z mých nejoblíbenějších českých autorů, proto není divu, že jsem si pořídila i tuto knížku.
Opět skvělá zápletka a naprosto dokonalý styl psaní, ten mi prostě fakt sedí!
Ale není to za mě tak dobré jako Pamatuj na smrt, Zvěsti a potažmo i ta povídka v Nejkrásnějším dárku.
I tak mohu ale knihu doporučit, protože Aleš si prostě zaslouží mnohem větší pozornost!
Vím, že tato série není mezi čtenáři úplně oblíbená. Na Selekci prostě nic nemá. Ale sakra! Mně se to fakt líbilo! Jooo... není to nejlepší knížka, co jsem kdy četla, ale vlastně jsem dostala, co jsem čekala! Fakt se mi líbila zápletka a její řešení. Navíc mě mrzí, že knížka (spíš ta první, sem se většina čtenářů nedostane :D) dostáva takový hate, který si podle mě prostě nezaslouží :)
Líbilo se mi to, takže za sebe mohu doporučit
Další krásný příběh. Kasie to prostě umí!
Jen mi to přišlo trošku slabší, oproti těm ostatním, ale to může být taky tím, že jsem to četla hned po dočtení dokonalé série Nedotýkej se mě :D
I tak jsem si to ale užila a postavy oblíbila. Už se těším na další autorčiny knížky (zbývají mi už jen dvě - co si pak jen. počnu?!)
Mohu určitě doporučit!
Tohle bylo skvělý! Po mé obvyklé skepsi k opěvovaným knížkám jsem se do ní přes vypětí všech sil teda pustila. A už mám rozečtený druhý díl!
Tohle bylo tak skvěle napsané, že nemám slov. Po dlouhé době jsem zase lepíkovala jako splašená. Po dlouhé době to byla kniha, od které se mi nechce odejít, u které bych prostě nejradši proležela celé hodiny.
Sage a Luca a ostatně i April a všichni ostatní jsou naprosto skvělé postavy, které si zamilujete. Temná minulost příběhu dodává na tajemnosti a závažnosti. A Luca? Toho si snad každá žena (či muž samozřejmě) zamiluje!
Film jsem viděla již pár měsíců zpět, ale když bylo v tématu výzvy dílo, které pojednává o známé české osobnosti, rozhodla jsem se do toho pustit.
A bylo to moc fajn! Je to teda přepis filmu, takže v tom nenajdete žádné rozdíly, ale děj tak krásně a jednoduše plynul, že to máte přečtené raz dva! :)
Na úvod bych chtěla říct, že bych to asi nezařadila mezi horor. Jo, jsou tu nějaké démonické věcičky, ale že bych se u toho bála se říct nedá.
Něco tak čtivého jsem už ale fakt dlouho nečetla. Jak dlouho už se mi nestalo, že bych nedokázala přestat číst a četla prostě pořád a pořád dál. A navíc jsem to měla přečtené raz dva.
Celkem mě zaujal doslov, ve které autorka píše, že Edmund Stearne skutečně žil a dokonce to byl „spolupracovník“ Matthewa Hopkinse, největšího lovce čarodějnic, o kterém jsem mimochodem nedávno četla knihu Sestra lovce čarodějnic. Je až neuvěřitelné, jak je to všechno propojené a jakou náhodou se mi tyto dvě knihy dostaly pod ruku necelý měsíc po sobě.
Každopádně jsem si to užila a pokud od autorky vyjde něco dalšího, asi nebudu váhat s koupí :)
Tohle bylo tak moc fajn! Od autorky už mám přečtenou celou předchozí sérii a musím říct, že tohle se mi prostě líbilo mnohem víc (a to jsem ji celou hodnotila 5/5)
Kniha má vše, co člověk jen může potřebovat - skvělou romantickou linku, sympatické postavy a pěkné myšlenky. Celý příběh se navíc odehrává v Anglii, kterou mám ráda a Oxford! Ten snad zná každý
A ta obálka? No nekup to
Už se moc těším na další díl, který má vycházet 11.10. (nezapomeňte si to poznamenat do kalendáře )
Moc fajn oddechová kniha.
Od autorů moje první a na ty vánoční už se moc těším!
Dostala jsem přesně to, co jsem očekávala - odpočinkový letní příběh, u kterého se zasmějete.
Skvělý!
Jsem teprve u druhého dílu, ale už téměř se 100% jistotou mohu říct, že tohle bude má srdcová série.
SJM fantasy prostě umí.
Kniha napěchovaná dějem od začátku až do konce. Zvraty, které vám nedají spát. Boží postavy, které byste chtěli znát v realitě. A Rychlotlapka! :D
Moc se těším na další díl.
Moc krásná kniha.
Neobvyklá forma vyprávění tomu dodala šmrnc.
Jestli chcete něco skutečně slowburn - a teď nejde ani tak o délku knihy, jako spíš období, ve kterém se příběh odehrává - je tohle jednoznačná volba. 50 let? Nemám slov.
Skutečně moc hezký příběh, který mohu jen doporučit :)
Asi budu hodně vybočovat z řady... Nemůžu si pomoct, ale tento díl se mi zatím líbil nejvíc.
Everly jsem si oblíbila už v předešlých dílech a Nolana zkrátka nešlo nemilovat :D
Velmi jsem si oblíbila Blakea, takže se fakt těším na Snít :)
Bomba!
Myslím, že Marissa vás nikdy nezklame.
Postavy jsem si zamilovala už od začátku. Líbil se mi velmi zajímavý ten retelling - jak někoho může napadnout něco tak geniálního??
Napětím napěchovaný retelling, co víc k tomu říct.
Velmi se těším na další díl :)
Jakožto velký fotbalový fanda tuto knihu ani nemohu hodnotit jinak.
Skvěle vykreslené fotbalové prostředí. Jako problém některých lidí mohu uvážit časté používání fotbalové terminologie (typu šestnáctka, šibenice, ...), které asi nefotbalovému čtenáři nic neřeknou.
Jako romantický příběh však kniha nemá chybu. Miluju preclíka, oblíbila jsem si i taco :D Čte se to poměrně rychle a stránky vám mizí pod prsty.
Víc takových knížek!
Jak já tuhle sérii miluju! Bylo to boží, boží a ještě jednou, pro ty, kterým to stále není jasné, BOŽÍ! Miluju ten svět. Neskutečně mi sedl, stejně jako styl psaní a postavy.
Knihu jsem na její tloušťku přečetla velmi rychle, jen za dnešek jsem slupla posledních 459 stran :D
Nemůžu se dočkat třetího dílu :)
Za mě jednoznačně lepší než první díl, ve kterém jsem se trochu ztrácela. Vůbec to ale nemuselo být knížkou, jako spíš „čtecí krizí“, kterou jsem si v zimě procházela.
Toto ale było skvělé! Na rozdíl od spousty lidí musím říct, že jsem si dost oblíbila i Jacoba. Chvílemi jsem ho měla radši než Edwarda :D
Neskutečně se těším na další díl :)
Dočetla jsem na druhý pokus. Už ani nevím, proč jsem to poprvé nedočetla. Kniha byla boží!
I přes její tloušťku se četla velmi rychle. Líbilo se mi, že byla zpracovaná z různých přepisů rozhovoru, kamerového záznamu, chatu nebo e-mailů a spoustu dalšího.
Kniha vás udrží napjaté od začátku až do konce.
Velmi se těším na druhý díl této série :)
Skvělé!
Vydávání se do světa Connerových příběhů bylo něco nečekaného. Neskutečně se mi to ale líbilo.
Postavy mi neskutečně přirostly k srdci a vůbec se mi je nechce s dalším dílem opouštět.
Je to boží. Ale co jiného od Chrise čekat, že?
Tak tohle bylo boží!
Knížky jsem se ze začátku trochu bála. Ne všichni totiž umí psát dobré historické romány. Tohle ale byla pecka!
Autorka vám nenásilným vyprávěním přiblíží historii. Fantastické.
Kdybych knihu nečetla, asi bych neměla ani ponětí, co se to ve Španělsku vlastně dělo! Proč se o tom neučí tolik, jako třeba o Hitlerovi nebo Mussolinim?
Postavy i děj samotný jsem si neskutečně zamilovala. I slzy na konci tekly.
Doporučuji!
Co k tomu říct. Srdcerváči jsou neskutečná slaďárna se spoustou vtipů, ale i problémů.
Tento díl za mě byl nejslabší. I přes to jsem si ho ale neskutečně užila a mohla bych ho všem doporučit.
Ideální jednoduché, rychlé a milé čtení, u kterého se nasmějete :)