Kristy78

Opět skvělé vyprávění alá Murakami. Opět promyšlený příběh, kdy nikdy nevíte co bude dál. A co bylo nevyřčeno - vše - to si můžete sami představit, dokončit,....

Opět skvělé a napínavé čtení. Jen mi možná konec přišel už moc překombinovaný - mám dojem, že Harry zvládnul asi 3x přežít svoji smrt, ale vždy se z toho dostal ;)
Ale aspoň se můžu těšit na další díl :)

Čím dál tím lepší! Takové vyústění jssm opět nečekala.
Čtivé, napínavé,....skvělé!

Další Murakamiho skvost! Na začátku trochu tápání a sžívání se s dějem. Poté se již naplno rozjedou dva paralelní příběhy a postupem času má člověk dojem, že tuší, jak se bude vše vyvíjet a těší se na konec. Kniha díky střídání dějů rychle plyne, má spád. A ...najednou je konec! Zkouším listovat neexistujícími posledními stránkami. Opravdu to skončilo. Překvapivé. Úplné jiné, než jsem očekávala. Jen tu sedím nad koncem knihy a přemýšlím - nad čím? Těžko říct, příběh je spletitý, dá se najít spousta výkladů. Najít ten můj bude asi ještě chvilku trvat :)

Skvělá, čtivá detektivka. Viděla jsem i úžasné zpracování Mladoboleslavského divadla (A nezbyl ani jeden) - knihu jsem četla až poté, ale stálo to za to :)

Skvělé! Tenhle díl utíkal od samého začátku. Tom Waaler konečně ze hry! Na to jsem opravdu čekala. Parádní, přečteno jedním dechem.

Skvěle napsané, rychlé střídání dějů, každou chvíli je jasné, jak to dopadne, nakonec je vše úplně jinak a já se ptám, co jsem nepostřehla během čtení? A začnu nad koncem přemýšlet a přemýšlím stále. Kniha, která doznívá postupně. A to se mi líbí :) Díky P. za skvělý tip!

Náhodou (i když vím, že náhody neexistují) jsem si přečetla recenzi a touha přečíst si právě tuto knihu a nejlépe hned byla na světě. Skvělý, gradující příběh, kdy jsem se nenudila ani vteřinu. Úžasně vylíčené postavy, prostředí, vztahy, pocity - člověk se ocitl uprostřed veškerého dění a vše prožíval naplno společně s postavami příběhu. Díky za společné čtení, P.!

Krásná kniha, smutná i veselá zároveň, návrat k základním potřebám v životě, umění mít radost z maličkostí,...

(SPOILER) Murakami opět nezklamal ;) Můžu si jen domyslet, jaké narozeninové přání to vlastně mělo být ;)

Naskočila jsem rovnou do šesté série. Napínavé, čtivé, parádní detektivka!

Ač jde o velmi těžké a citlivé téma, je kniha čtivá a pěkně sepsaná.

Netušila jsem, co budu vlastně číst a kniha mě pohltila. Přečetla jsem ji jedním dechem. Skvěle napsané, krátké kapitoly, přelínání dějů, ale rychle, takže jsem nikdy nezapomněla, co se kde děje.

Napínavé od začátku. Konec čtený jedním dechem. Vždy mě překvapý, jak autor udrží více linek příběhu a jak na sebe jednotlivé knihy nepřímo navazují a tvoří jeden celek s hlavním hrdinou Harry.

Pěkně od začátku :) První setkání s Jo Nesbø. Klasická detektivka, seznámení se s Harry Hole...těším se na další dily :)

To je celý Murakami :)
Už to tak nejspíš bude, že mezi prázdnem v břiše a nedostatkem představivosti je jistá bezprostřední souvislost.

Nevšední průvodce po Korfu očima jeho české obyvatelky. Kniha s námi cestovala po ostrově při jeho přechodu z jihu na sever (Corfu Trail). Byla nám skvělým pomocníkem, rádcem i nápovědou, do jaké osvědčené taverny či na jakou pláž zajít. Bonusem bylo zcela náhodné setkání s Pavlou na nejvyšší hoře Pantokrator :) Čtení průvodce doma ve mě vyvolává ty nejhezčí vzpomínky na cestování po Korfu a na milá setkání se všemi místními :)