kristykristy kristykristy komentáře u knih

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Smutný příběh, který je napsaný tak skvěle, že pořád čtěte dál.
Pro mě, jako pro rodiče, docela poučné. Aneb "co nikdy nedělat u svých dětí".... Bylo mi z toho smutno

07.09.2022 4 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Vždycky si říkám, že další kniha paní Mornštajnové už nemůže být lepší, než-li za poslední. A vždycky se pletu.
Některé knihy opravdu umí vyrazit dech.. a tohle je pro mě jedna z nich.
Děkuji!

21.01.2022 5 z 5

Pohled do mateřského lůna. Vědomé dítě od početí ke zrození. Pohled do mateřského lůna. Vědomé dítě od početí ke zrození. David Chamberlain

Kniha mi pomohla pochopit mé dítě, uvědomit si, co všechno může vnímat ještě než přijde na svět.

28.12.2021 5 z 5

Strašidýlko Stráša Strašidýlko Stráša Alena Mornštajnová

Autorka píše skvělé knihy pro dospělé ale také Stráša, který je určen pro děti je úžasný. S dětmi jsme četly a velmi je to zaujalo. V dnešní době je těžké sehnat kvalitní knihy pro děti ale tato mezi ně určitě patří.

03.07.2020 5 z 5

Jde sem lesem - Bylinková pohádka Jde sem lesem - Bylinková pohádka Daniela Krolupperová

Skvělá knížka. Četla jsem dětem ve školce a velmi se jim líbila a s nadšením poslouchaly :)

26.06.2020 4 z 5

A na nebi čekají hvězdy A na nebi čekají hvězdy Lori Nelson Spielman

Není to úplně můj šálek kávy ale dobře se čte. Hezky pojaté téma, jak se člověk smiřuje se smrtí blízkého.

18.03.2020 3 z 5

Slovo proměny Slovo proměny Květa Sokolovská

Krásný letní příběh o první lásce, o přírodě. Neotřele popsaný příběh první lásky.

19.07.2019 5 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

S každou knihou od paní Mornštajnové si říkám "ne, takhle je nejlepší". Skvělá práce s jazykem a češtinou, čtenáři není hned všechno sděleno, na důležité informaci si musí počkat. Dokonalé.

13.07.2019 5 z 5

To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

Dle mého názorů nejpovedenější kniha od Třeštíkové. Trochu depresivní příběh ale krásně použitý jazyk.

13.07.2019 5 z 5