KSarlota

Líbila se mi, miluju Amy Farrah Fowler ze seriálu Teorie třesku a Eleanor mi povahově přišla hodně podobná. Kniha byla čtivá, vtipná i smutná a mám z ní dobrý pocit.

Čokoládový průšvih se mi líbil o něco víc. Trochu roztahané, vadilo mi trochu,jak byla hlavní postava ukňouraná. Jinak romantická oddechovka

Za me super. Knihy jsou cim dal temnejsi a musim rict, ze jsem velmi zvedava na dalsi dil. Jen me mrzi, jak to dopadlo s Jillian

Moje prvni kniha od pana Vondrušky. Chvili mi trvalo, nez jsem se zacetla, ale pak mne kniha velmi bavila. Jen me trochu zklamal zaver, ktery naproti tomu jak byla kniha rozvlekla a plna dialogu, byl vtesnan do tri radku.

Tak, co k tomu říct? Kniha je o Karolíně, jejím životě na vesnici, spoustě zvířat a více či méně vtipných i méňeveselých historkách většinou týkajících se zvířat nebo například jejího řidičského umění. Je to odpočinková knížka. Jsou tam krátké kapitoly, což se mi líbilo. Některé povídky byly více vtipné, některé méně. Párkrát jsem se i zasmála nahlas. Líbil se mi kamarádský vztah mezi mamkou (Danielou) a Karolínou.

Trochu slabší začátek, ale pak velice vtipný příběh o šlechtě, které v Čechách vrátili zámek (velice chudá šlechta).

Deníkové zápisky tři cestovatelů pojaté jako cestopis. Kniha se mi velmi líbila, byla vtipná zajímavá. Byl zde popsán život místních obyvatel, zajímavá místa, která cestovatele navštívili a spousta příhod a fotografií.

Wow, hodne se mi libila. Svizna, prekvapive zvraty a nemohla jsem prestat cist. Kniha pojednává o unesené holčičce, které přibude sestřička. Velmi se mi líbilo nahlížení do myšlenek všech postav.

Líbila se mi mnohem více než Prázdné místo, u které jsem se až do půlky nudila

Hooodně odpočinkový vánoční příběh, u kterého je hned každému jasné, jak asi skončí. Nicméně vánoční atmosféra je zde popsána opravdu dokonale a pokud někdo hledá romantický vánoční příběh určitě nesáhne vedle

Nejak nevim co si myslet. Kniha se zajimavym tematem, docela me i bavila, hlavně konec. Vadilo mi ale trochu to, jak se v každém druhem odstavci hrdinka zhroutila. Nicmene druhy dil si urcite prectu

Stejna kniha s filmem. Dobre, ze jsem film videla prvni. Jinak by se mi scenar zdal dost zmatecny

Takove pribehy typu YA, ale mely docela spad, nenudily me, pobavila jsem se. Na Vanoce fajn