KSarlota KSarlota komentáře u knih

Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

Příběh pojednává o utečencích před Stalinem k Hitlerovi a největší námořní katastrofě ( Wilhelm Gustloff) všech dob. Velmi čtivá kniha, psáno z pohledu všech postav.

Sí, vole! Sí, vole! Pavel Liška

Deníkové zápisky tři cestovatelů pojaté jako cestopis. Kniha se mi velmi líbila, byla vtipná zajímavá. Byl zde popsán život místních obyvatel, zajímavá místa, která cestovatele navštívili a spousta příhod a fotografií.

Šelma Šelma Andrew Mayne

Velmi čtivá a napínavá kniha, kdy vědec se snaží dokázat, že oběť nezemřela útokem šelmy. Kniha byla super, jen trochu fantastická. Theo = novodobý supergenius (neomylný)

Katova dcera a hra se smrtí Katova dcera a hra se smrtí Oliver Pötzsch

Muj prvni dil ze serie. Rozhodne si sezenu dalsi. Moc me to bavilo, velmi ctive, plne zvratu. Autor sám pochází ze staré katovské linie Kuislu

12.11.2019 5 z 5

Všechno, co máme Všechno, co máme Kerry Lonsdale

Nejak nevim co si myslet. Kniha se zajimavym tematem, docela me i bavila, hlavně konec. Vadilo mi ale trochu to, jak se v každém druhem odstavci hrdinka zhroutila. Nicmene druhy dil si urcite prectu

04.08.2019 4 z 5

Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Moc se mi libila.. scena vykresleni rozpojovani ocima prave rozpojovaneho byla silna. Výborná dystopie a dětech, které se snaží utéct před rozpojením a rozhodovat o svém bytí či nebytí samy.

15.07.2019 5 z 5

Ani muk Ani muk David Jackson

Wow, hodne se mi libila. Svizna, prekvapive zvraty a nemohla jsem prestat cist. Kniha pojednává o unesené holčičce, které přibude sestřička. Velmi se mi líbilo nahlížení do myšlenek všech postav.

17.06.2019

Hračkář Hračkář Andrew Mayne

Hodne se mi libila, mozna i vic nez Selma

15.06.2019 5 z 5

Čokoládový průšvih Čokoládový průšvih Petra Hülsmann

Moc mila a pekna oddechovka o spravne svihle kvetinarce. Zasmala jsem se u ni. A ze uz od zacatku vite jak to dopadne? No a co :-)

13.06.2019 5 z 5

Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář J. K. Rowling (p)

Stejna kniha s filmem. Dobre, ze jsem film videla prvni. Jinak by se mi scenar zdal dost zmatecny

27.01.2019 5 z 5

Odposlechnuto v Praze Odposlechnuto v Praze kolektiv autorů

Nejlepsi vtipy pise zivot sam

01.01.2019 5 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Fajn vtipna oddechovka

17.12.2018 4 z 5

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Takove pribehy typu YA, ale mely docela spad, nenudily me, pobavila jsem se. Na Vanoce fajn

17.12.2018 4 z 5

Psí domov Psí domov W. Bruce Cameron

Nádherná, bavila mne stejně jako Psí cesta

15.12.2018 5 z 5

Dědina Dědina Petra Dvořáková

Moc se mi libila. Zapletky i jazyk

15.12.2018 5 z 5

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Moc krásná pohádka, nemohla jsem přestat číst.

19.10.2018 5 z 5

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Krásná a velmi čtivá pohádka :-)

13.10.2018 5 z 5

Smrtka Smrtka Neal Shusterman

kniha velmi čtivá, děj povedený. Trochu mi vadilo že téměř před každým jménem bylo uvedeno slovo smrtka. Konec zajímavý

05.09.2018 4 z 5

Dovolená s moderním fotrem Dovolená s moderním fotrem Dominik Landsman

Břitký sarkastický humor, líbila se mi. Dokonce i víc než Deníček moderního páru.

09.08.2018 5 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Wow, to je asi všechno co k ní můžu říct :-)

30.07.2018 5 z 5