Kubajzz komentáře u knih
Zatím snad nejlepší a nejtemnější z celé série. Hodně dobře se to četlo, vtáhlo to do děje a nechtěl jsem knížku ani odložit. Určitě doporučuji.
Čtvrtý díl a opět JT super. Dobře se to četlo, bylo to napínavé od začátku do konce. Určitě doporučuji.
Třetí díl je asi nejlepší z celé série. Napínavé, čtivé, prostě super. Určitě doporučuji.
Po Kříďákovi jsem se těšil na další knížku a opět nezklamala. Kříďák byl možná o trošku lepší ale i tako čtenáře vtáhla do děje, dobře se četla, byla napínavá a měla spád. Určitě doporučuji.
Četl jsem Hadrového panáka i Loutkáře a stejně jako ony byla i tato super. Napínavé, čtivé, mělo to spád. Určitě doporučuji.
Už jsem na konci série :-( Knížka opět super, napínavá, čtivá, určitě doporučuji a těším se na vydání dalšího dílu.
Viděl jsem film a poslechl si jako audioknihu. Za mě super zajímavé téma, které asi až tak moc fiktivní nebude. Určitě doporučuji.
Poslechnuto jako audiokniha. Karika nezklame. Napínavé, strašidelné, prostě super. Určitě doporučuji.
Celá série stála za přečtení. Třetí díl se mi asi líbil nejvíc. Určitě doporučuji k přečtení.
Po delší době jsem sáhl zase po Bryndzovi a musím říct, že nová série je super.
Poslechnuto jako audiokniha a moje hodnocení, dobré ale za mě zbytečně dlouhé, rozvláčné, strašně moc postav :-( Musel jsem se někdy nutit to doposlouchat....
Jako vždy, super díl této série. Kolik škody dokáže napáchat jeden člověk, to je hrůza. Dobře se to četlo, určitě doporučuji a jdu na další díl :-)
Dobře se to četlo, navíc doplněno pěknými obrázky :-) Knihy tohoto typu s duchařinou mám rád, a zvlášť, když původní inspirace je podle skutečné události. Dnes se jdeme podívat na hřbitov ve Velharticích, kde prý také působí zvláštní síly :-) Knížku rozhodně doporučuji
Tak tohle bylo naprosto super, dvě dějové linky, které se vzájemně prolínají aby se nakonec spojili A sériový vrah, který nakonec ..... No, neřeknu, přečtěte si to sami :-)
Tak musím říct to co ostatní, ta kniha je jiná než ostatní ze série Dokonalé…. Chvíli mi trvalo, než jsem se začetl ale pak mě to chytlo a dobrý. A konec byl hodně zajímavý :-)
Poslechnuto jako audiokniha poprvé ve skvělém podání Jiřího Lábuse :-)
Hrozně fajn knížka s humorem ale i chytne za srdce ;-) Za mě mohla být klidně i delší :-) Rozhodně doporučuji
K teto serii jsem se vratil po cca roce a pul a chvili mi trvalo se do toho zase dostat. Ale musim zhodnotit, ze dobra knizka kterou urcite doporucuji :-)
Musím říct, že to byla moje první knížka od autorů a určitě šáhnu po další. Severské krimi mám rád, líbilo se mi, že i když jsem šáhl po 5 v serii, nebyl problém se orietovat v postavách. Zápletka byla taky dost zajímavá a konečné rozřešení překvapení. Rozhodně doporučuji k přečtení.