kuky921 komentáře u knih
Velmi čtivě napsané. Stojí za přečtení a zamyšlení. Ti, co válku zpískají jsou v bezpečí a kluci ještě s mlíkem na bradě zabíjejí a umírají..
Klasika již od školních let, krásně se čte a každý určitě zná kousek z kolovratu, kytice nebo vodníka :-)
Knížka mě mile překvapila. Zkoušela jsem jí číst ještě na střední škole, ale zoufale to nešlo. Zřejmě tato knížka potřebuje již staršího čtenáře, jelikož nyní jsem to spolkla jak malinu a moc pěkné.
Parádní knížka, už jsem se dlouho tak nezasmála. Pošta je úplně dokonalá.
Krásný a zároveň velmi smutný příběh. Stojí ovšem za přečtení.
Velmi podařená kniha, kdy jsem se těšila na každý okamžik, kdy si jí budu moci vzít do ruky a číst. Všechny postavy a děje jsou uvěřitelné, což je velké plus. Těším se na další knížky od této autorky.
Velmi pěkné čtení, u kterého ukápne sem tam nějaká slza. Moc se mi to líbilo.
Jedna z mých prvních sci-fi knížek, je naprosto úžasná....
Velmi hezky zpracovaná knížka, ale z obsahu už jsem tak nadšená nebyla. Pár věcí možná inspirativní, ale některé části se mi zdály úplně mimo a s jejími názory jsem nesouhlasila. Občasná přemoudřelost mi lezla krkem. Knížku dávám pryč, v knihovně chci mít místo pro lepší kusy.
Na počátku mi vadila ta čeština, ale stačilo pár stránek a četlo se hned lépe. Myslím si, že mi též v mysli pomáhalo filmové zpracování z Hrušínským.
Ke knížce jsem se dostala na základě povinné četby. Za mě je to utahané a nezábavné. Chápu, že se děj odehrává za 1. světové války, ale i těch 96 stran bylo nekonečných....
Nádherná knížka, která zaujme jak příběhem, tak obálkou. Líbil se mi styl vyprávění, daleko více než současnost jsem byla uchvácena minulostí. Příběh o přátelství a hledání. Krásné čtení.
Velmi dobře napsaná knížka, kdy až do konce není úplně jasné, jak to dopadne ... je tam stále takový malý červíček - "co kdyby"
Krásná dětská knížka, některé pasáže už znám z předčítání dětem zpaměti :-)
Velmi příjemné čtení o češtině, vývoji, dnešní podobě i možné budoucnosti.
Moc pěkná a velmi čtivá knížka. Každý příběh této autorky je jiný a každý mě přivádí do úplně nového prostředí. Střídání postav mi vyhovovalo a byla jsem zvědavá, co se stane, až se všechny linky propojí. Paráda.
Opět parádní knížka a tajemné příběhy. Přidávám do své knihovny k tetralogii :-)
Povídka Básník v pekle je moc pěkný....