kvetuse3368 kvetuse3368 komentáře u knih

Význam lásky Význam lásky Stephanie Laurens (p)

Příjemné čtení, zase čtu něco od posledního dílu, ale nevadí , zamilované a detektivní, romantické, co více říci. Pěkné utíká děj a člověk chce vědět kdo škodí.

12.04.2024 5 z 5

Století Jalny Století Jalny Mazo de la Roche

Přečetla jsem všechny díly a mám pocit, že byl konec moc rychle. Jak to na sebe navazovalo, dalo se to číst dlouho. Příběhy rodiny utíkali stejně jako roky. Mě se moc líbil příběh rodiny.

17.03.2024 5 z 5

Hříšná světice Hříšná světice Jan Bauer

Do půlky jsem si říkala, že se to rozvine. Ale ne je to jak nastavování omáčky. Jsem ve 3/4 a odkládám. Tentokrát nedotčeno

27.09.2023 1 z 5

Perchta z Rožmberka - prokletí Bílé paní Perchta z Rožmberka - prokletí Bílé paní Jaroslava Černá

Přečetla jsem jedním dechem, dobře děj utíká a člověku nepřijde, že má knihu přečtenou za jednu noc, když je nemocen.

09.05.2023 5 z 5

Nazí Nazí Iva Procházková

Kamarádka mi dala tuto knihu,abych si přečetla - co mají žáci za povinnou školní četbu. No moudro v knize asi je, ale způsob jakým je napsána, mě nezaujal. Být mladým člověkem, brala bych to jako opravdu nutnost. Protože příběh vlastně končí otevřený, ale asi to tak bylo myšleno, ....

28.02.2023 4 z 5

Babočka, která neumí létat - Klinika U bolavé tlapky Babočka, která neumí létat - Klinika U bolavé tlapky Liliana Fabisinská

Příjemná oddechovka, i když nejsem dítě, přečetla jsem ji jedním dechem. Vím, že vnoučátkům se to bude líbit.

08.11.2022 5 z 5

Babička drsňačka Babička drsňačka David Walliams

Je to sice pro děti, ale bavim se vynikajcně

06.10.2016 5 z 5

Vášnivá vdova Vášnivá vdova Thea Devine

Dobře se to čte, Dej ubíhá, i když občas jsem evefela co a jak, ale říkala jsem si asi jsem to zaslala

02.10.2016 3 z 5

Zkažená holka Zkažená holka Thea Devine

Kniha je ze začátku jen sex,sex a sex, jen na konci je děj a rozuzlení. Chce to jen trpělivost .

09.09.2016 4 z 5

Splněná přání Splněná přání Fern Michaels (p)

Příběh se četl lehce, nesmí člověk pitvat, ale co

22.05.2016 5 z 5

Volejte veterináře Volejte veterináře Marc Abraham

Kniha se mi líbila, o zvířátkách je tam málo, ale kniha je dobře čtivá.

14.04.2016 4 z 5

Zvěrolékař a spol. Zvěrolékař a spol. Luke Gamble

Úžasná kniha, spisovatel píše krásně o prožitých zážitcích. Čte se to tak lehce,že se člověk nemůže odtrhnout od knihy. Mohu jen doporučit

15.03.2016 5 z 5

Zvěrolékař a spol. Zvěrolékař a spol. Luke Gamble

Zatím mám přečtenou půlku knihy,ale stoji za to ji dočíst. Moc se mi líbí, čte se sama, každý příběh je určitě ze života. Moc se těším, na další knihu. Doufám,že bude napsána další.

05.03.2016 5 z 5

Provinilé radosti Provinilé radosti Bertrice Small

Kniha jsem přečetla a jsem spokojena - pohádka pro dospělé ☺

07.02.2016 5 z 5

Soukromá potěšení Soukromá potěšení Bertrice Small

Lehká kniha na čtení, zvláště v předvánočním blaznenim , moc se mi libila

26.12.2015 5 z 5

Pán soumraku Pán soumraku Bertrice Small

Jak se rika ,začala jsem sérii číst od prostředka ☺, zajima mne co bylo před a co bude potom. Knihu jsem přečetla jedním dechem, trocha erotiky i pohádky.

21.10.2015 5 z 5

Doktore, bacha na ženský! Doktore, bacha na ženský! Patrick Taylor

Člověk přijde na jiné myšlenky, líbí se mi jak se lidi k sobě chovají ☺

01.10.2015 5 z 5

To srdce mé To srdce mé Bertrice Small

Ukazuje to, že ženy jsou i byly vždy silné. Líbí se mi prolínání historie a lásky.

14.09.2015 5 z 5

Divoška z hranice Divoška z hranice Bertrice Small

Pěkný příběh, libí se mi, že je tak jednoduše vsunuta historie.

22.08.2015 5 z 5

Rajčata a papriky - 155 receptů Rajčata a papriky - 155 receptů Josef Hanzlík

Zkoušela jsem některé recepty přímo od pana Hanzlíka a vše bylo rodinou chvaleno

23.07.2015 5 z 5