Kyparis komentáře u knih
Mám tuhle autorkou fakt ráda :) skvěle píše, nádherně se to čte a dokáže vás vážně vtáhnout do děje :)
Příběh je krásný, celkem originální a velmi dobře zpracovaný :) nejedná se o úplně lehké téma, ale myslím, že může spoustě lidem pomoci :)
A dost jsem se u knihy i zasmála :) takže paráda :)
Za mě naprosto bomba!! Byl to tak strašně silný příběh, který mě vtáhl do děje a ikdyž jsem u knihy zrovna neseděla, stejně jsem na ni myslela!!! Napsané naprosto skvěle, je to moje první kniha od autorky a hned jsem si ji zamilovala :-)
Příběh byl chvilkama možná trošku nereálný a možná někdy až moc růžový, ale tak třeba je to tím, že je v Bostnu všechno lepší? :-)
Jinak je to ale dost emotivně napsané a člověk se dokáže vážně hodně vcítit!
Díky za tu knihu! :-)
Moc hezká kniha, příběhy ze života, zajímavé zápletky, stále se něco dělo :-)
Nádherná kniha! Přečteno téměř jedním dechem, ačkoliv to u mě nebývá zvykem. Ale potřebovala jsem vědět, co bude dál!
Postavy dokonale vykreslené, člověk se do nich hned zamiluje a má pocit, že příběh prožívá s nimi :-)
City a emoce byly tak dokonale popsány, že jsem chvílemi myslela, že jsou to mé vlastní pocity.
A že jsou hrdinové na svůj věk až moc vyspělí? Nemyslím si, že by to bylo na skodu. Vždyť je to román, proč ne? Navíc mám pocit, že tím autorka chtěla pár lidí posunout dál a pokud se alespoň jeden člověk začne chovat o maličko rozumněji a začne o věcech více přemýšlet, o čemž jsem přesvědčená, že se takový lidí najde více, pak to mělo smysl!
Pro mě je to druhá kniha od Colleen a jsem si jistá, že nebyla poslední!! :-)
Díky za ni! :-)
Suprová kniha, krásně napsaná, skvěle se četla a děj zajímavý a napínavý :-)
Kniha se mi moc líbila, je čtivá, nádherně napsaná, příběh zajímavý a postavy prostě skvělé :-)
Tak strašně jsem se těšila a Lenka nezklamala! Miluju ten její styl psaní, to, jak dokáže každý detail úžasně popsat, jak si hraje se slovíčky, jak dokáže člověka rozesmát. Smála jsem se od prvních stránek :-) Knížka nádherně napsaná a protože jsem na Lanczovce vyrůstala, jsem ráda, že i hrdinka je trošičku starší a vyspělejší, bylo to moc příjemné :-)
Kniha krásně napsaná, jak to autorka umí :-) Příběh nebyl úplně typický, tahle rodina byla všechno, jen ne normální, ale zase nás to nutí zamyslet se nad spoustou věcí :-)
Moc hezká knížka, ačkoliv má celkem dost stran, četla se sama a stránky rychle ubíhaly.
Téma takové dost ohrané, ale napsané moc hezky :-)
Kniha se mi dobře četla, příběh zajímavý, napsané čtivě :-)
Sakra, jak to ta autorka dělá, že dokáže tak strašně vtáhnout do děje?
Pro mě naprosto dokonalá knížka, která mě zcela pohltila!!
Miluju její styl psaní!
Krásný příběh, opět zajímavá zápletka a smutné a těžké události jako podkres.
Ačkoliv jsem si chtěla čtení protáhnout a dávkovat, nedalo se! Nešlo se od knihy odtrhnout!
Prostě Colleen :-) Nezklamala :-) Moc krásná knížka se zajímavým tématem :-)
Kniha velmi hezky a čtivě napsaná, děj pěkně ubíhal, četlo se krásně, ikdyž příběh byl někdy trochu mimo realitu :-)
Za mě moc hezká kniha, skvěle napsaná, čtivá, zajímavý příběh, velice dobře zpracovaný a popsaný :-)
Vlastně nevím, jestli mohu hodnotit, když jsem ji nedočetla :-( Opravdu jsem se hodně snažila, ale bohužel, nešlo to.... Celkem nezáživně napsané, děj takový kostrbatý, žádný extra příběh, prostě bohužel já doporučit nemohu :-(
Pááááni!! Jedním slovem - super! Napínavé od začátku do konce, plné zvratů a nových zjištění, člověk se nestačí divit! Napsáno moc hezky, čtivě a nápad na příběh velice zajímavý :-)
Hezká knížka :-) Ze začátku mi chvilku trvalo se začíst, ale stálo to za to :-) Taková nenáročná odpočinková kniha, u které se člověk občas pobaví, občas zasní... :-)
Wau.... co na to říct? Prostě Colleen, no Ta nikdy nezklame!
Velice zajímavý a nápaditý příběh z trochu jiného světa. Opět nádherně napsané, nemůžete se odtrhnout, dokud nepřečtete poslední stránku a na tu budete koukat ještě 5 minut a nechat doznivat pocity :-)
Za mě hodně dobrá kniha!!
Napsaná velice čtivě, příběh je skutečně zajímavý, neotřelý, chvilkami jsem měla husí kůži, chvílemi brečela, chvílemi se smála. Najít tolik emocí v jedné knize je úžasné!
Kniha pěkná, zajímavý příběh, ale trochu moc komplikované, také jsem se v tom chvilkami ztrácela...