LaCoccinelle komentáře u knih
Na začátku jsem se do knížky vůbec nemohla začíst. Vadilo mi zejména neustálé opakování vět. Musela jsem to číst po kouskách, a proto mi to trvalo tak strašně dlouho, než jsem ji dočetla. Tak od poloviny knížky už to začalo být lepší. V podstatě jsem dočetla jen proto, že mě zajímalo, jak to s kluky dopadne.
Není to pro mě typ knihy, kterou čtete klidně až do noci a nemůžete se odtrhnout...
Přečteno jedním dechem a s přibývajícími stránkami často v slzách. Ten příběh ve mně ještě dlouho zůstane...
Taková oddychovka, co se dobře čte. Každá kapitola o jiném člověku, ale vše se prolíná dohromady. Přišlo mi to takové nedokončené.
Útlá knížečka se seznamem koncentračních táborů a jejich popisem. Hrůzná čísla.
Opět skvělé čtení. Přečteno za jediný den. Goffa prostě umí!
Moriarty se čte prostě sama. Opět super čtení se zajímavým příběhem. Doporučuji.
Super čtení, nešlo se odtrhnout. Napínavé, zajímavé. Určitě si od autorky přečtu další knihy, její styl psaní mi sedí.
Knížky od této autorky jsou přečtené za chviličku. Čtivé, poutavé, nutí číst a číst, dokud se nedozvíte, jak vše bylo. Krátké, svižné kapitoly. Její styl psaní mi prostě sedí.
Knížka se velice dobře četla. Děj plynul, informace o houbách nenudily, ale konec mi přišel nedokončený.
Skvěle se čte, ostatně jako všechny knihy od této autorky. Napínavé, oddechové čtení. Čtenář je vtažen do děje, jako by sám v hotelu byl přítomen. Určitě doporučuji.
Knížka se mi moc líbila. Dobře se četla, zajímavý příběh. Oběma jsem moc držela palce, aby to zvládli. Konec dočten v slzách.
Knížka se mi líbila, film ne, byl úplně jiný než knížka.
Moje první knížka od tohoto autora. Četla se skvěle. Zajímavá zápletka, ani chvíli jsem se nenudila. Určitě si od autora přečtu další knihy.
Knížka se skvěle čte. Vtáhne čtenáře přímo do děje příběhu v nádherné Africe. Na tuhle knížku budu ještě dlouho myslet.
Na to kolik má knížka stránek vůbec nenudila. Četla se dobře. Děj knihy je už sice prozrazen na úvodní stránce, ale nijak mi to nevadilo.
Ale co mi vadilo, bylo neuvěřitelné množství chyb a překlepů, které kazily dojem ze čtení.