LaCoccinelle komentáře u knih
Knížka se četla sama. Příběh z thajského vězení, kde by si opravdu nikdo nepřál skončit. V určitých momentech nešlo zadržet slzy. Doporučuji k přečtení.
Čtení tak na půl hodinky. Nenadchne, neurazí. Prostě taková oddychovka.
Oddychovka, za chvilku přečtené. Neurazí, nenadchne. K vodě nebo na dovolenou ideální.
Krátké oddychovky pro nenáročného čtenáře.
Taková bláznivá knížka. Opakující se věty, v půlce kapitoly teprve člověk zjistí, které postavy se kapitola týká. Děj taky nic moc. Zmatek nad zmatek.
Kdybych knihu nečetla do výzvy, tak bych ji možná ani nedočetla.
Knížka se četla dobře, vadily mi slova "modelink" a "cunami". Ale to je pouze subjektivní pocit. Jinak příběh velice smutný, konec knížky dočten v slzách. Petra je bojovnice.
Knížka byla čtivá, oddychovka.
Romantická láska dvou mladých lidí na pozadí války, která končí tragicky. Čte se dobře. Krátká knížka, svižný děj.
Přečteno jedním dechem. Příběh ze života, který je opravdu děsivý. Kdo se neocitne v takové situaci, nikdy neví, co by udělal a neudělal. Strach o život je to nejhorší, co člověka může potkat... Nechť kniha slouží jako varování pro všechny dívky a ženy.
Zpočátku mi přišlo přeskakování postav dle kapitol chaotické, ale časem si člověk zvykne. Asi tak od půlky knihy to konečně začíná být napínavé. Čte se dobře. Film jsem neviděla, doporučuji k přečtení.
Knížka se dobře četla, krátké kapitoly, střídající události podle jednotlivých osob. Zajímavý děj.