Laduš17 komentáře u knih
Ze začátku skvělé sci-fi, ale tak od půlky už mě kniha bohužel moc nebavila, dávám 3 hvězdičky. :)
U této knížky jsem ráda, že jsem nejdříve viděla film, lépe jsem pochopila časové skoky. A i když jsem věděla, co od autora čekat... stejně mě zas rozbrečel..! :D
Krásné, zároveň smutné čtení.. :)
Knihu jsem si přečetla na doporučení třídní... a musím pochválit styl psaní, slovní obraty a širokou slovní zásobu (někdy až moc :D ). Povídky jsou realistické, někdy až drsné.. z Falešného autostopu mi bylo až špatně. :D Ale jsou zde krásně vystiženy charakteristiky různých typů lidí. :)
Autora sice neznám, ale jeho humor a styl psaní mě zaujaly. Nastiňuje spoustu témat k zamyšlení, jinak je to ale takové odpočinkové čtení. :)
Pět hvězdiček je málo pro tuhle knížku! Naprosto úžasná.. :) Četla jsem do 2 ráno, jak to bylo napínavý. A jsem vděčná za maturitu z chemie, dost mi pomohla v pochopení některých věcí :D
Moc často se mi nestává, abych knihu přečetla jedním dechem jako Hostitele. Naprosto boží knížka..! :)
Četla jsem již před lety a vím, že mě kniha naprosto pohltila a moc mě bavila. :)
Pěkné zakončení série... i když děj si už po těch letech moc nepamatuji.. :D
Nejhezčí ze Ságy pátračky Gildy. Mooooc pěkná knížka.. :)
Krásná pohádka :) Nejdřív jsem sice viděla film, takže jsem měla jiná očekávání, ale líbila se mi.. :)
Ze začátku se mi knížka moc nelíbila, ale protože nerada odkládám rozečtené, donutila jsem se ji dočíst. Což se i vyplatilo, začala mě bavit.. pěkný fantasy příběh. :)
První díl mě teda bavil víc.. :) I když se mi líbí ta dlouhá souvětí (občas je sice musím číst několikrát :D ), popisné pasáže mi přišly moc zdlouhavé..
Knihu jsem četla někdy, když mi bylo 14 a musela jsem si ji přečíst znovu, protože jsem si ji už tolik nepamatovala. Absolutně nevím, co jsem z toho před těmi lety měla, rozhodně jsem ji nemohla chápat.. :D Každopádně se četla parádně, líbí se mi styl autorova psaní. :) Ani dlouhé pasáže bojů mě nenudily.. :)
Suprová knížka, teď jsem ji dočetla. I učení může být zábava.. :)