Laf komentáře u knih
Dočteno :). Bohužel tento díl mě nebavil tolik, jako ty předešlé. A některé části mi přišli hrozně nudné nebo taky přehnaně protahované.
Když jsem tuhle knihu začala číst, opravdu jsem netušila, co mě čeká. Očekávala jsem nějakou hezkou romanci, ale byla jsem překvapena těmi zvraty, kterých je kniha plná. Díky tomu jsem se od ní těžko odtrhávala, neboť jsem chtěla vědět, co bude dál :)
I tohle pokračování se mi líbilo. Jenom teda první díl byl o maličko lepší, ale paráda :-) Tento díl doplnil další věci o Remym :-)
Děj knihy je zajímavý a poutavý, takže se to četlo skoro samo. Další oddychovka... :)
Kniha je velmi dobře napsaná. Stále se něco děje, co udržuje pozornost čtenáře a nutí ho číst dál a dál. Sice pro mě tam byly některé pasáže zdlouhavé a nudné, ale i přesto mě čtení bavilo a ráda jsem se vracela ke čtení.
Další dobrá kniha z této série. Nechybí ani pořádná dávka napětí. Určitě se k ní jednou hodlám vrátit. :)
Tento díl mě hodně bavil. Nechybí ani akce a je plná humoru. Napsáno velmi dobře, že to vůbec nenudilo jako se stávalo občas v jiných dílech.
Další dobré čtení od této autorky. Pořád se něco děje, takže je těžké se odtrhnout od čtení :)
Líbilo se mi to. Děj měl spád a četlo se to skoro samo. Určitě stojí za to si tuto knihu přečíst :)
Těšila jsem se na ní, ale ze začátku mě to nějak vůbec nebavilo a měla jsem chuť s tím seknout. Po první pětině knížky mě to ale konečně začalo bavit a s radostí jsem ji dočetla. Bavila mě nakonec. Na to, že autorem je muž, je kniha plná romantiky, která z knihy přímo kape. Doufám, že další díly už budou jen lepší a lepší :)
Pěkně napsané a dobře čtivé. Jenom konec dopadl jinak než jak jsem doufala. Ale tak asi bude další pokračování, tak snad se situace zlepší :-)
Dojemný a smutný příběh dvou lidí, kteří pomalu překonávají překážky, co jim osud hází do cesty.
Moc pěkná kniha s krásným dojemným příběhem a sršící vtipem, a tak dobře napsané, že to čtení utíká samo.
Kniha se mi moc líbila. Sice trochu moc krutých vražd, ale to k tomuto žánru patří. Kniha zůstala s otevřeným koncem, takže sehnat pokračování by bylo fajn :D Doporučuji, nebudete se nudit :-)
Kniha se dala číst, i když to nebylo takové strhující jak jsem si myslela, že by mohlo být podle popisu. Občas tam byli i vtipné komentáře, ale jinak jsem moc jejich vtipu neholdovala. Tohle byla moje první kniha od této autorky a docela váhám, jestli má vůbec cenu zkoušet její jiné knihy.
Příběh, které se v knížce odehrává je velmi pěkný. Jako i v jiných romantických knížkách. Tato kniha je navíc plná erotiky a dodává tomu ten správný šmrnc :)
Autorka nezklamala. Opět úžasné čtení. Tato série se jí opravdu povedla :)
Zajímavý děj plný napětí a lásky. Bohužel mi tam chyběla jiskra, která by dodala příběhu na větší zajímavosti. Od Proctor jsem již něco četla, ale tohle byl tak průměr.
Nádherně se to četlo a velice rychle jsem to přečetla, neboť jsem musela vědět, co se stane dál :) . Smutný začátek se šťastným zakončením. Doporučuji, je to pohodové čtení.
Naprosto úžasná kniha. Její děj mě chytl a čtení šlo opravdu rychle. Doporučuji, nebudete litovat :)