lassse lassse komentáře u knih

Pac & Pussy Pac & Pussy Albrecht Smuten

Neurazí, nenadchne. Taková jednohubka.

07.05.2020 3 z 5

Underground Underground František Kotleta (p)

Bohužel pro mě trochu ústup. Ze začátku jsem se vyloženě nudil, ale pak se to naštěstí rozjelo.

10.04.2020 3 z 5

Nyxia Nyxia Scott Reintgen

Bohužel nemůžu sdílet všeobecné nadšení. Postavy nepropracované, až moc to připomíná Hunger Games zkombinované s Green Lanterny a už vůbec mi to nepřipadalo jako thriller. Na druhou stranu autor má rozhodně zajímavé nápady a lehce se to čte.

08.02.2020 2 z 5

Spad Spad František Kotleta (p)

Při čtení jsem přemýšlel, jestli je to vůbec od Kotlety. Čte se to lehce, ale nějak málo sexu (vůbec) a hlášek.

08.10.2019 3 z 5

Příliš dlouhá swingers party Příliš dlouhá swingers party František Kotleta (p)

No čekal jsem dost, ale zase mě to dostalo. Zejména "prostřední" povídky jsem moc nedával. Kam se hrabe starej prasák Bukowski. Ale dobrý, lehce se to čte a nemusí se u toho přemýšlet. A je tam spousta hlášek a narážek ;-)

09.07.2019 4 z 5

Konec civilizace Konec civilizace Aldous Huxley

Po celou dobu čtení mě provázal opar deprese. A to nejen z toho jak je to nadčasové.

01.10.2018 4 z 5

Rozmarné léto Rozmarné léto Vladislav Vančura

Tento způsob psaní knihy není mým šálkem kávy. Každopádně něco do sebe tato kniha má.

26.08.2018 3 z 5

Škvár Škvár Charles Bukowski

K Bukowskému jsem se vrátil po nějaké době a bylo to fakt dobrý. Bavil jsem se. Čtení to rozhodně není pro každého, ale je to tak ulítlé.... :)

07.05.2018 4 z 5

Propast času Propast času Roman Bureš

Super kniha - něco takového si přečíst mi chybělo.

22.01.2025 4.5 z 5

Vánoce v Bradavicích Vánoce v Bradavicích Joanne Rowling

Pro fanoušky HP nutnost, ostatní tuto ilustrovanou kapitolu asi příliš neocení.

30.12.2024 4 z 5

Muži jsou vinni? Muži jsou vinni? Klára Mandausová

Pan Honzák se dost opakuje, ale na druhou stranu je opakování matka moudrosti. Zajímavá kniha, kterou by třeba mohli rozdávat párům těsně před svatbou :)

16.12.2024 3.5 z 5

Mirská ruleta Mirská ruleta Kristýna Sněgoňová

Hodně se zvolnilo, ale určitě aby to nabralo ten pořádný spád v posledním díle ;-)

09.12.2024 3 z 5

Rex Rex Donny Cates

Tohle patří rozhodně k tomu lepšímu od Marvelu. Kresba super, ale někdy jsem se opravdu ztrácel.

12.09.2024 3 z 5

Magie pro každého Magie pro každého Jiří Pavlovský

Rozjelo se to pěkně, samá hláška, ale pak jakoby tomu docházel dech. Každopádně dobrý počin.

21.06.2024 3 z 5

Řetězová reakce Řetězová reakce František Kotleta (p)

Asi jsem si to měl přečíst dříve a ne s takovým odstupem. Ale v pohodě: akce, hlášky a stovky mrtvých :)

17.06.2024 3 z 5

Konec liDCtva Konec liDCtva Tom Taylor

Tak nějak jsem tušil, že to bude nářez a taky, že je ;-)

05.05.2024 5 z 5

Tanec papírových draků 2: Hon Tanec papírových draků 2: Hon Petr Brožovský

Čekal jsem co z toho po prvním dílu vyleze a dobrý! Hláška za hláškou, akce, příběh se žene a najednou je po všem.

26.03.2024 4 z 5

Perunova krev I. Perunova krev I. František Kotleta (p)

Chce to jen vyčkat a pak se to rozjede pěkně po "kotletovsku".

08.01.2024 4 z 5

Na konci vesmíru Na konci vesmíru Kristýna Sněgoňová

Tak tohle byl po delší době celkem intenzivní zážitek. Po celkem rozvláčném úvodu, kde se toho moc neděje, se to opět rozjede tak jak jsme zvyklí. Sám jsem byl zvědavý jak se z takovéto šlamastyky dostanou :)

12.12.2023 4 z 5

Balada o dvou vlcích Balada o dvou vlcích Bartosz Sztybor

Tohle mě velice bavilo, takovéto odlehčené pohádky já rád :)

30.11.2023 5 z 5