lassse lassse komentáře u knih

Císař Quill Císař Quill Brian Michael Bendis

Vůbec to nezaujalo a tak nějak to nemělo hlavu ani patu. Holt i mistr Bendis se někdy utne.

20.05.2023 2 z 5

Opatství Northanger Opatství Northanger Jane Austen

Sice si člověk rozšíří obzory, ale jinak snobská nuda.

10.05.2023 2 z 5

Red a Blue 1 Red a Blue 1 Hidenori Kusaka

Moje první Pokémon kniha a dobrý. Dění v oknech někdy celkem chaotické.

05.05.2023 3 z 5

Post Bellum 1866 Post Bellum 1866 Vladimír Körner

Syrový popis toho co se dělo nejenom během Prusko-Rakouských válek ale i potom.

29.04.2023 3 z 5

Upgrade Upgrade Blake Crouch

Sterilní nuda, bohužel. Čte se to pěkně ale vztah k hlavní postavě žádný a občas sem tam nějaký nesmysl.

23.04.2023 2 z 5

Operace Petragun Operace Petragun František Kotleta (p)

Jojo, ve správné sci-fi nesmí chybět divak, palseky, komunismus, odbory, bonboniery, vánoční kolekce a hlavně bojující klobása :-)

12.04.2023 4 z 5

Kapesní průvodce inteligentního cizozemce v zemích Koruny české Kapesní průvodce inteligentního cizozemce v zemích Koruny české Miloš Zbránek

Neobvyklý a celkem vtipný náhled do historie českých zemí, osobností a měst.

05.04.2023 3 z 5

Harry Potter a Ohnivý pohár Harry Potter a Ohnivý pohár J. K. Rowling (p)

HP opět nezklamal. Bylo zde zase více napínavých scén, které mě hodně bavily a touto knihou jakoby se uzavřela jedna kapitola a začíná druhá - boj s tím největším zlem.

29.03.2023 4 z 5

Dům v blankytně modrém moři Dům v blankytně modrém moři TJ Klune (p)

Tenhle příběh mě neoslovil, ale vůbec. Předlouhé a hrozně ukecané. Poselství tam je a o zábavu se starají jen děti, zejména návštěva ve městě. Lucy mě taky bavil, ale to bylo tak vše.

15.02.2023 2 z 5

Spasitel Spasitel Andy Weir

Rozvláčné, ale zajímavé a napěchované cizími "termity", že jsem chvílemi byl úplně mimo. Velice zajímavá četba.

07.02.2023 4 z 5

Temné blues v New Orleans Temné blues v New Orleans František Kotleta (p)

Důstojné rozloučení s panem Koskem. O krapet lepší než předchozí kniha.

25.01.2023 4 z 5

Poslední tango v Havaně Poslední tango v Havaně František Kotleta (p)

Asi jsem propasl ten spravny cas, kdy si to precist. Nastesti povidky mely vzestupnout tendenci takze dobry :)

20.01.2023 3 z 5

Harleen Harleen Stjepan Šejić

Skvělé. Je málo komiksů, které si vyloženě užívám a tenhle jeden z nich.

15.01.2023 5 z 5

Mlsoun. Kniha třetí Mlsoun. Kniha třetí Jeff Lemire

Naprosto epický příběh, kde jsem doslova hltal každou stránku.

09.01.2023 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Čte se to lehce, to jo, ale nepřesvědčilo mě to. Některé popisy a chování aktérů pak jsou celkem komické.

31.12.2022 3 z 5

Mrtvá schránka Mrtvá schránka Kristýna Sněgoňová

Kapitána Bouchače přepadne splín a ten ovlivní větší část knihy. Pak se ale na scénu dostane Fifinka a věci se zase přesunou do normálu a posádka Kraksny řeší na Zemi jeden průšvih za druhým. Jako obvykle.

27.12.2022 3 z 5

Invaze Invaze Roman Bureš

O mnoho vtipnější pokračování, které se čte snad samo. A snad první "bichle" u které jsem se vůbec nenudil a jel ji co to dalo. Hodně mě bavil Rónan a celou dobu fandil démonům.

15.12.2022 5 z 5

Svět v bouři Svět v bouři Kristýna Sněgoňová

Oproti předchozímu dílu o trochu pozadu ale přesto jsem to hltal plnými doušky a na konci byl zklamaný, ze už je konec. Velice povedená kniha, svět i celá série. Jen tak dál! ;-)

26.11.2022 4 z 5

Směšné lásky Směšné lásky Milan Kundera

Některé povídky zaujaly, některé ne, každopádně všechny donutily k zamyšlení jak to s těmi ženskými je :)

20.11.2022 3 z 5

Prázdniny v Evropě Prázdniny v Evropě Ladislav Zibura

Čekal jsem, že dostanu Ziburu a dostal jsem Ziburu. Nic víc, nic míň. Některé hlášky opravdu stojí za to.

18.11.2022 3 z 5