Le Chat komentáře u knih
I když pejskařka nejsem (mám 2 kočky), Gumpův příběh mne chytil za srdce. Dojemná a opravdu dobře napsaná kniha, která si podle mne 5 hvězdiček rozhodně zaslouží. Určitě se ráda podívám i na film.
Tak tato kniha by si zasloužila i deset hvězdiček. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla.
Opravdu kvalitní životopisný román o mimořádné ženě a lékařce. Rozhodně doporučuji a uděluji maximální možný počet hvězdiček.
Dojemné, romantické, krásně napsané. Jsem opravdu ráda, že jsem si knížku přečetla. Iona Grey vymyslela příběh, na který jen tak nezapomenu, a ještě ho mistrně sepsala. Určitě se ke knížce v budoucnu vrátím. DOPORUČUJI a dala bych i 10 hvězdiček, kdyby to bylo možné.
Poprvé mne kniha vůbec neoslovila, neseděl mi autorův styl a celkově jsem byla zklamaná. Nyní už vím, že jsem ke knize musela nejdříve dozrát. Na druhý pokus mne kniha doslova chytila a už nepustila... Úžasný historický román, plný zajímavých myšlenek.
Tak toto zakončení "rodinné ságy" se OPRAVDU POVEDLO! Přesně takovouto "odreagovačku" a "zlepšovač nálady" jsem potřebovala. Velkolepé finále Mariina příběhu jsem si opravdu užila a určitě se k němu budu vracet. Skvěle jsem se bavila, takže ROZHODNĚ DOPORUČUJI. :-D
Ke knize jsem se dostala díky filmu a k filmu jsem se dostala díky tomu, že mám dvě kočky... Jako obvykle je kniha ještě mnohem lepší než film. Příběh o naději, druhých šancích a především o jednom mimořádném přátelství. Rozhodně doporučuji!
Tak tato kniha se autorce opravdu povedla. Příběh mne chytil a už nepustil. A jsem ráda, že jsem se o projektu koňské knihovny dozvěděla.
Moje desátá kniha od autorky si opět vysloužila plný počet hvězdiček. :-) Kavárnu v Kodani řadím na dělené první místo spolu s Hradem ve Skotsku. Příští rok by měl vyjít další díl série (tentokrát z Itálie), určitě si ho také ráda přečtu.
Opravdu zajímavá a velmi dobře napsaná kniha, která se navíc čte sama! Rozhodně doporučuji - a nejen fanouškům jistého pondělního seriálu České televize. ;-)
Milé, laskavé, vtipné, inteligentní. Prostě pohlazení po duši, ke kterému se určitě v budoucnu vrátím.
Naprosto souhlasím se zdejším vysokým hodnocením! Tento historický román mne opravdu nadchl a 5 hvězdiček si rozhodně zaslouží. Hned se pustím do druhého dílu.
Můj oblíbený belgický detektiv se opět vyznamenal, uděluji 5 hvězdiček. :-) Doporučuji, stejně jako filmovou verzi s Davidem Suchetem.
Jsem NADŠENÁ, posledních 290 stran jsem přečetla za jeden den. Líbila se mi i Alicina síť, ale tato kniha je ještě lepší. DOPORUČUJI a už se těším na autorčin třetí román Lovkyně.
Rebecca Gablé rozsáhlé historické romány prostě umí. Za mne maximální spokojenost, stejně jako u tří předchozích. Uděluji pět hvězdiček a doufám, že česky vyjde i jeho pokračování!
Tato sága mne opravdu baví, třetí díl jsem si užila stejně jako dva předchozí. Naštěstí se můžu hned začíst do čtvrtého. :-)
První díl Falknovská huť se mi líbil, ale tento druhý považuji za ještě lepší. Proto rozhodně doporučuji a hned se pustím do Jarmarečníka.
Pokud se vám líbil film, určitě se pusťte i do knižní předlohy. Taky jsem to tak udělala a rozhodně nelituji, knížka je opravdu příjemná oddechovka.