le21nka komentáře u knih
Moje první přečtená kniha od RB. Kniha měla spád, přečteno za víkend. Určitě si přečtu další knihy.
Kniha, kterou musíte odkládat, aby jste tu hrůzu, kterou paní Viola popisuje, vstřebali a zároveň vás nutí pokračovat dál. Velmi silný a neskutečný příběh.
Kniha, která vás dokáže rozesmát i rozplakat. Velmi dobře se četla.
Opravdu velmi podařený psychothiler. Velmi dobře se četlo a bylo těžké knihu odložit. Co je pravda a co lež?
Čtvrtý díl s Erikou Foster. Tentokrát vraha známe, takže můžeme sledovat, jakým způsobem se k němu dostane i Erika a její tým. Skvělé, velmi dobře čtivé.
Skvělé. Strhující, napínavý a velmi dobře napsaný thriller. Těším se na další díly.
Skvělé, napínavé od začátku až do konce. Nudit se určitě nebudete.
O Životicích slyším poprvé. Ač se nejedná o běžný román, je kniha velmi skvěle napsána. Měl by si ji přečíst každý. Vazba knihy je prostě dokonalá.
Skvěle napsáno, příběhy obyčejných lidí, kteří mají před sebou celý rok na to, aby změnili svůj život. Podaří se jim to?
Pohodové, oddechové letní čtení pro romantické duše. Krásně se četlo.
Útlá knížka s nádhernými ilustracemi, kterou zvládnete přečíst během chvilky. Skvělý dárek pro milovníky Kinga.
Nahlédnutí do života alkoholiků v léčebně. Zajímavé, smutné.
Shari prostě umí. Velmi čtivé, knihu nešlo odložit. A ten závěr? Super.
Smutný, dojemný příběh se šťastným koncem. Krásně napsáno, velmi dobře se četlo.
Skvělé. Třetí případ Eriky Foster. Tentokrát jsem si na prozrazení pachatele musela počkat až na samotný závěr. Do té doby jsem neměla tušení, kdo to je.
Velmi čtivé.
Další skvělý díl plný humoru a osobitých hlášek. Pionýrskou písničku si budu notovat ještě dlouho. Škoda, že série tímto dílem končí.
Kniha je inspirativní. Čtyři dohody - važte slova, neberte si nic osobně, nevytvářejte si žádné domněnky, dělejte vše tak, jak nejlépe dovedete. Jasně, dalo by se to říct i jinak, ale proč ne. Snad i na představení s Duškem se půjdu podívat.