Lea_41 komentáře u knih
Toto je první kniha kterou jsem četla na téma válka. Bylo to čtivé, krásné a hlavně moc smutné. Jedna z mála knih u kterých jsem brečela.
Už po prvních třech stránkách jsem si knihu zamilovala. Krásné prostředí. V Animat jsem se vyděla, snad ve skoro všech směrech. Ta knihovna? Hned bych se s Animat vyměnila. Konec mě mile překvapil.
TO BYLO BOŽÍÍÍ!! Už jenom vzhled knihy mě dostal. Kombinace chatu, komixu a textu. Hustý.
Jsem introvert tak jsem se v Elize velmi viděla. Poslední dobou jsem neměla čas na čtení a tohle mi moc pomohlo. Doporučuji
Božííí. Hodně jsem o o ní slyšela.. A opravdu překvapila mě. Tak krásné, romantické a smutné. Dala mi hodně a ( i když to zní jako kýč ) má teď úplně jiný pohled na život. Cením. Klobouk dolů.
Po DLOUHÉ době knížka, která mne rozplakala. Tohle bylo tak krásné ️
To bylo hustý... Na tuto knihu jsem slyšela hodně dobré recenze. Hodně jsem se bála a pořád jsem měla malou špetku naděje že se někde Sára vynoří... Moc pěkné
Čekala jsem od této knihy hodně. Nezklamala mě. Sice jsem občas myslela že mi z těch informacích bouchne hlava. A přiznám se na začátku jsem se do toho zamotala ale pak se všechno vyjasnilo. Nezažila jsem tak krvavou ale pravdivou knížku.....
(SPOILER) No do háje. Tohle bylo božíí. Prvních 200 stránek si Feyre zasloužila pár facek. Ale Rhys je má nejoblíbenější postava už od prvního dílu a teď se mi tenhle pocit jen utvrdil. Tihle dva se prostě k sobě hodí. A konec byl jen třešničkou na dortě.
Božžíí. Už první stránkou si mě získala. Moc mě mrzí že jsem ji přečetla tak rychle a že nemá pokračování. Elisabeth, hlavní hrdinka, byla super její humor a celkově její přemýšlení mi bylo sympatické. A Nathaniel byl úžasný jeho sarkasmem a humer. Oba dva mají místo v mém srdci.
Wow. Nedokázala jsem se odtrhnout. Musela jsem to dočíst. Katniss je skvělá, nevím jak bych se chovala na její místě. Mám ji ráda.
Tato kniha mi velmi pomohla. Přečtu si ji určitě až budu starší znovu. Děkuji
Tuto knihu jsem právě teď potřebovala. Po asi 60 stránkách jsem myslela že asi dostanu cukrovku????. To bylo tak krásné a rostomilé, že si ji určitě přečtu znova. A ty narážky na HP? Sakra nechce Nofreeusernames napsat něco dalšího podobně sladkého? Jinak Děkuji.
Na knihu jsem čekala strašně dlouho. Nemohla jsem se dočkat až jí dostanu k vánocům. Ta obálka. Příběh boží, tajuplný, špetka romance a hlavně akce a dobrodružství. Už od první kapitolu jsem si zamilovala Kaze a Inej, Ninu, Jespera.. No prostě boží
Tohle bylo boží. Četla jsem ji na skautském táboře a o to to byl lepší zážitek. Nádherně napsané, postavy byly opravdu reálné a s podobnými lidmi jsem už měla tu čest. Toto je kniha kterou budu číst každé léto minimálně dvakrát.
Čím si mě hned na začátku získala byla obálka. Je nádherná v knihovničce. Příběh je krásně popsaný. Moc se mi líbila a nejspíš půjdu hledat Dveře jinam.
Tak to je bomba. Sice stále nechápu proč je Snow tak bezcitný. Ten konec mě dostal.
Toto je moje první sci-fi. Boží. Sice úplně něco jiného než jsem čekala. Moc se mi líbila
Pro mě jako milovníka Kronik prachu toto bylo nutné si opatřit. Boží! Nejvíc se mi líbili ilustrace.
Nikdy jsem neviděla žádný film ani jsem nečetla knížku o superhrdinech. Byla jsem dost skeptická jestli se mi to bude líbit. Už na prvních 5 stránkách jsem si zamilovala Novu a Anarchisty. A ten Leroyho nápad? Divím se že se Nova neprozradil. Ten konec??? COŽE??? Jako vážně. Nutně potřebuji další díl...