Lee7 Lee7 komentáře u knih

Kdopak je ta zrzka? Kdopak je ta zrzka? Alice Clayton

Sérii Zrzku jsem si nechala nakonec, protože je rozdělená na 3 díly. A oba hrdiny jsem si zamilovala. Baví mě jejich příhody. Sem tam opakující se scény. Ale mě to tolik nevadilo, připomínají mi každodenní život člověka :D Doufám, že další díl bude více rozvinut...

13.05.2018 4 z 5

Hledání příslibu věčnosti Hledání příslibu věčnosti Jennifer Probst

Prostě moc hezký příběh. Vtipný a těšila jsem se na něj. Čekám zda bude jejich kamarádka další nebo to byl konec?

08.05.2018 4 z 5

Hřebec Hřebec Alice Clayton

Když potřebuji vtipný a romantický příběh na jeden večer. Ano tohle je ono.. moc hezké ale uvítala bych i více děje. ;) těším se na další díl

22.04.2018 4 z 5

Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Asi nejlehčí ze všech, ale vtipný a bavila jsem se u pošťuchování. Babičky a ségry :) pěkně to okořenily.

17.04.2018 4 z 5

Musela jsem zemřít Musela jsem zemřít Anita Moorjani

Velmi hezké podmanivé čtení. Věci se opakovaly, ale řekla bych z důvodu myšlenek a pocitů hlavní postavy.

05.04.2018 4 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Kniha byla skvělá, četla se sama a moc jsem si ji užila. A ten konec...

25.03.2018 5 z 5

Koruna Koruna Kiera Cass

Přečteno za večer, byla jsem napnutá jak dopadne celá série. Vážně se u knihy nemusí přemýšlet a pokud chcete kousek zaláskovaného vtipného a klidného čtení. Je ta pravá.

21.01.2018 4 z 5

Manžel na objednávku Manžel na objednávku Catherine McKenzie

Nebyla špatná s dobře se četla, vtipná. Přečteno za jeden večer.

11.01.2018 3 z 5

Volání netvora Volání netvora Patrick Ness

Kniha byla zajimavá, ale ještě teď vstřebávám. Velmi zajimavě napsáno.

07.01.2018 4 z 5

Závislá na tobě Závislá na tobě Laurelin Paige

Četla se samo a rychle. Kniha je vtipná a zajímavá hlavně hrdiny co mají temnou minulost .. stalking tu ještě nebyl :) jsem zvědavá na druhý díl

08.11.2017 5 z 5

Porodní bába od řeky Hope Porodní bába od řeky Hope Patricia Harman

Kniha měla zajímavý děj, rozhodně už vím, co se může stát u porodu. Od knihy se nedalo odtrhnout.

08.10.2017 4 z 5

Otrokyně lásky Otrokyně lásky Bertrice Small

Opravdu skvělá, drsná a vášnivá. Zase nezapomenout na kus historie Východu. Ale spisovatelce tento jazyk prostě jde :)

11.03.2017 4 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Nejdřív se mi do knihy nechtělo, protože všude běžel film. Ale nakonec jsem se rozhodla nejít na film a přečíst knížku a zkusit jestli bude opravdu tak dobrá. Wau páni, vůbec jsem nečekala jak mě kniha vtáhne do děje a jak se bude stupňovat a závěr byl neskutečný. Opravdu se spisovatelce povedla.

26.02.2017 4 z 5

Hledání podmanivé krásy Hledání podmanivé krásy Jennifer Probst

Konečně, moc jsem se těšila na tento vztah. Byl skvělý a líbil se mi zatím ze všech nejvíc. Vtipný, ale načasování a napínavost zde byla neuvěřitelná. Moc jsem si díl užila a už se nemůžu dočkat naší další hrdinky. :)

28.10.2016 5 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Moc čtivá napínavá a velmi dobře zpracovaná kniha. Skvělé jako vždycky. :)

18.10.2016 4 z 5

London Road London Road Samantha Young

I tento díl nezklamal a možná se mi o trochu líbil víc než první. Četl se jedna báseň a navíc, je hezké, že spisovatelka rozuzlovává ostatní přátele ;)

20.07.2016 4 z 5

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Velmi dobrá zajímavá kniha. Napínavá, ráda se vrátím k dalším knihám :)

26.06.2016 4 z 5

Králové bourbonu Králové bourbonu J. R. Ward (p)

Mám přečteno a ještě teď úplně nevím, zda jsem v pohodě. Je to jak koukat se na video, které nekončí a jste pořád uprostřed děje. Nový díly ságy poukázal na další postavy hlavních hrdinů a pohled kam se děj bude točit a zaměřovat. Moc se těším na další díl. Když spisovatelce odpustím přímý americký scénář boháčů a záhad kolem miluji tě, nemiluji tě, knížka byla povedená. Stojí za to dočíst do konce a nahlédnout pod pokličku něčeho nového.

28.02.2016 4 z 5

Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Moc hezké zakončení. Na mě sice krátké, najednou se všechno tak rychle zakončilo a vyřešilo. :) Ale užila jsem si ji. Těším se na 4.díl a pohled do epilogu

13.05.2015 4 z 5

Srdce ze zlata Srdce ze zlata J. R. Ward (p)

Příjemná oddychovka na cesty. Zase trošku z jiného vínka než Bratrstvo :)

05.07.2014 4 z 5