Lena79

Už po několika stránkách jsem byla napnutá a zvědavá, co se z toho vyklube. Zdánlivě dva různé životní příběhy se pozvolně slívají do jednoho, což jsem asi i čekala. Nebylo pro mě jednoduché smířit se s vyústěním celé situace. Chvílemi mi to přišlo tak trochu divný. Jinak se ale knize nedá upřít čtivost. V konečném důsledku se mi líbila.

Upřímně nevím, jak knihu hodnotit. Chvílemi bavila, chvílemi ne. Musím ale uznat, že se jedná o literární klasiku.

Mám ráda historické romance, ale víceméně už mě moc nebavilo číst pořád to samé "On ji miluje, ona ho nechce, pak ji unesou a ona se konečně do něj zamiluje".
Tato kniha jiná. Hned od prvních stránek mě zaujala atraktivní zápletka a hlavní hrdina :-). Vtipná a čtivá oddechovka na jedno odpoledne.

Sice nemám třetí díly moc v oblibě, ale tuto knihu jsem také přelouskala během několika hodin. Něco se v ději zamotalo, něco vysvětlilo. Za mě asi dobrý.

Kniha na jedno, dvě odpoledne, nevím, co se přesně stalo, ale něco mě nutilo číst dál a dál. Moc se mi to líbilo. Opravdu odpočinková kniha.

Přečteno jedním dechem, ale..Já na tu klasiku prostě asi nejsem, ikdyž láska na pozadí války je pěkná věc. Ke knize se už nevrátím.

Kniha nezklamala. Už jsem si i zvykla na Jiřího Adama z Dobronína. příjemná oddechovka.

Kniha se četla celkem dobře, je tu ale jedno velké ALE...Dobrodružství v přírodě ano, jenže je dost nepravděpodobné, aby typicky městský člověk, jakým je matka, najednou uměl řešit vše. Víc bych tomu věřila, kdyby v parku byl s dcerou otec. Vyrovnávání se s osobní tragédií bylo popsáno dobře, tady se člověk opravdu musí postupně smířit s faktem. A jednoduché to není. Taky musím vyzdvihnout krásnou obálku.

Knihu jsem našla díky čtenářské výzvě a vůbec nelituji. Frantík je velice statečný, když se umí postavit takové nespravedlnosti....Divím se, že mi v dětství taková kniha unikla.

Kniha se četla celkem dobře, ale konec příběhu v historické linii mi přišel nedodělaný. Myslím, že je to velká škoda. To knize ubírá na popularitě.

Ačkoliv jsem tušila kudy se bude příběh ubírat, byla to celkem oddechovka. Musím ale přiznat, že autorka má mnohem lepší knihy, než je tato.

Bryndza, další z mých oblíbených autorů. Co se týče samotné knihy, je čtivá, rychle plynoucí čas, napětí...No, Erika mi bude asi chybět.

Na tuto knihu jsem se těšila, a to velmi. Pro hlavní hrdinku to muselo být hrozné, stále ve střehu a neprozradit se, že není ta, za kterou se vydává. Pravděpodobně si od autorky ještě někdy něco přečtu

Mě se to líbilo. Od první chvíle mě zaujala soutěž jako taková, včetně všech zůčastněných. Nicméně mě občas jen tak okrajově rušily myšlenkové pochody hlavní hrdinky. Hlavně v okamžiku, kdy jí mohlo ledasco dojít. Jako, že něco není v pořádku... Každopádně se kniha četla dobře, trvalo mi to jeden den.

Zprvu jsem se nemohla vůbec začíst, ale asi v polovině knihy mě to chytlo a už jsem číst nepřestala. Knihu doporučuji.

Zajímavý pohled do míst, kam se běžný smrtelník nemůže dostat. Machinace, intriky, boj o moc...Mě osobně se líbí rituál s pálením hlasovacích lístků a následný kouř, který signalizuje, zda je zvoleno či nikoli.
Kniha mě, až na trochu šokující závěr, bavila. Ačkoli nejsem věřící, přijde mi téma konkláve zajímavé, doporučuji.

Knihu jsem přečetla jedním dechem, tak dobře se četla. Příběh má rychlý spád, pořád se něco děje. Doporučuji

Příběh se mi líbil, prostě mám pana Vondrušku ráda. Ale co mi vadilo, byla postava Otovy ctitelky, prostě mi ta rozmazlená káča lezla na nervy, ale i to patří k příběhu...

Jsem zhruba ve dvou třetinách a musím uznat, že se nudím. Nejzajímavější na příběhu se mi zdá prostředí, do kterého je zasazen.

Mám autorku ráda, její knihy jsou pro mě odpočinkovou záležitostí. Ani tento příběh nebyl vyjímkou.