Lena79 komentáře u knih
Kniha se čte, navzdory hrůzám v ní obsažené, dobře. Pro nás je dost nepředstavitelné pochopit, čím si hrdinka knihy musela projít.
Kniha mě alespoň trochu začala bavit až v poslední čtvrtině, jinak to byl doslova boj. Nejvíc mě asi zaujala legenda o klenotu.
Jednoduchý styl psaní mi vyhovoval, žádné dlouhé chození kolem horké kaše. Kniha určitě stojí za přečtení.
Jsem zhruba ve dvou třetinách a musím uznat, že se nudím. Nejzajímavější na příběhu se mi zdá prostředí, do kterého je zasazen.
tady opět není co dodat, kniha se dobře čte Vondruška mě prostě baví
Příběh je opravdu napínavý až do konce. Trochu jsem se bála lékařského prostředí, alenakonec jsem nadšená, přečetla jsem jedním dechem.
První věc od tohoto autora, kterou jsem četla. Bavilo mě to, hlavní hrdina byl sympaťák, škoda toho konce...určitě sáhnu i po dalších autorových knihách.
Mám autorku ráda, její knihy jsou pro mě odpočinkovou záležitostí. Ani tento příběh nebyl vyjímkou.
Knížka mě dost pobavila, autoři si dali opravdu záležet na vtipném podání vážných věcí...
Mě se to líbilo, prolínání se dvou časových rovin mi přišlo zajímavý.
jsem zhruba 80 stránek před koncem knihy, ale zatím se jen nudím. Dle mého soudu to nemá hlavu ani patu, vyjma několika kratičkých pasáží. zatím se kniha jeví jako ztráta času
celkem zajímavá publikace o slavných herečkách, které známe z televizních obrazovek a z filmů pro pamětníky....
No.., kde začít? Chvílemi, a to dost často, jsem se docela nudila. Plytké rozhovoru o ničem mě dost štvaly. Ale na druhou stranu byly některé pasáže zajímavé. Ještě tady přelouskám třetí díl...
Co ještě k tomuto dodat...? Strhující příběh, ze kterého až mrazí. opravdu každý by si měl nějaké svědectví přečíst.
Pan Vondruška mě opět nezklamal. Jsem zvědavá na další příběhy.
Do první půle knihy jsem se nějak nemohla začíst, což mě dost vyděsilo, protože autorka patří mezi mé oblíbené. Nakonec mě příběh docela zaujal, určitě si přečtu i další díly.
Jen jsem se nemohla zbavit dojmu, že chci Stefanii uškrtit. Dost mi lezla na nervy....
O Anně Boleynové jsem přečetla dost knih, proto si mohu dovolit říct, že tato kniha z pohledu její přítelkyně je vcelku dobrý počin. Příběh, ačkoli osud královny znám, se mi líbil.
Kdo se chce seznámit se základy společenského chování, měl by si určitě knihu prolistovat. Je psaná velmi stručně a zcela jednoduše, tak není problém si etiketu osvojit. Kniha se přečte za jediné odpoledne.
Kniha přečtena za dva dny, báječně se to četlo, na podobný styl jsem zvyklá u Mary Higgins Clark, takže pohoda...Příběh měl celkem dobrý spád, nemohu říct, že bych se nudila, jen mě občas rušil případ Trine...