LéňaV.007 LéňaV.007 komentáře u knih

Čaroprávnost Čaroprávnost Terry Pratchett

Můj oblíbený autor, líbí se mi od něj všechno. Škoda, že už nic nenapíše. Bábi Zlopočasná je prostě nej.

29.03.2020 5 z 5

Vášeň a strach Vášeň a strach Nora Roberts

Taková nenáročná oddechovka mezi čtením jiných knih. Druhá povídka se mi líbila víc, ta první byla taková moc přeslazená.

29.03.2020 3 z 5

Syn Syn Jo Nesbø

Tato kniha se mi od Nesba líbí nejvíce. Zlo a trest, skvěle vymyšlená hlavní postava. Jeho další knihy jsou pro mě až moc krvavé a brutální, ale tahle je skvělá.

01.03.2020 4 z 5

Toltécké umění života a smrti Toltécké umění života a smrti Don Miguel Ruiz (p)

Knihu jsem si užila, příběh je zajímavý. Nicméně to není lehké čtení, ve světě duchovna a náznaků jsem se místy trochu ztrácela a musela číst kousky znovu.

01.03.2020 3 z 5

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Krásný a zajímavý příběh, od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Bylo pro mě zajímavé přečíst si o životě obyvatel v obsazeném městečku a milostná linka to okořenila.

01.03.2020 5 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Příjemná oddechovka u které jsem se i
nahlas zasmála (story s kočkou). Knihu jsem zvládla za dva večery a pak také ostatní díly, první je nejlepší.

01.03.2020 4 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Nevím čím to je, ale do knihy jsem se nedokázala začíst. Přišlo mi to překombinované a depresivní i když některé postavy a jejich příběhy se mi líbily

01.03.2020 2 z 5

Hřebec Hřebec Alice Clayton

Vtipná oddechovka.

22.02.2020 4 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Kniha se mi hodně líbila, všechny tři postavy jsou dobře popsané a líbí se mi i vhledy do minulosti. Velmi čtivé.

22.02.2020 4 z 5

Tajnosti sborovny - Úsměvné povídky ze školního prostředí Tajnosti sborovny - Úsměvné povídky ze školního prostředí Naďa Horáková

Pěkná odpočinková kniha, hlavně asi pro učitele. Zasmála jsem se u ní i zamýšlela, bavila mě.

18.02.2020 4 z 5

Říše milosti Říše milosti Jørgen Brekke

Kniha je velice čtivá i když hodně brutální. Líbil se mi i párek detektivů.

17.02.2020 4 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Kniha mě zklamala, ke konci už jsem u ní usínala, zápletka mi přišla předvídatelná.

17.02.2020