LenDa70 komentáře u knih
Některé pasáže byly zbytečně překombinované nebo dějově zbytečné. Dlouho trvalo, než jsem se začetla.
Pak to mělo spád, konec si zasloužit lépe zpracovat.
Parádní čteni, mělo to spád, příběh obsahoval vážné téma, napětí i tajemno a konec překvapivý a dojemný. Styl autorky se mi libil.
Začátek slibný, děj se pomalu rozjížděl, chyběla zajímavá zápletka, konec měl již spád, i když by si celý příběh zasloužil lepší propracování. Neurazil, ale ani příliš nenadchl.
Krásná knížka, skvělý nápad cestování kamínku. Napsaná vtipně i dojemně zároveň. Možnost vtažení dítěte do děje, které poslouchá, kladení otázek... Výborná kniha pro učitele do MŠ na práci s příběhem.
Moc pěkně zpracované fotografie z minulosti i současnosti. Fantazie a představivost vám jede na plné obrátky a nutí vás porovnávat, jak to bylo dřív a jak je to nyní.
Příběh by si zasloužil lepší propracování dějové linky. Bylo tam od každého trochu a dohromady nic zajímavého. Tuto knihu jsem vnímala spíš jako rychle plynoucí popis, co se stalo. Danielle Steelová psávala lépe, teď se z jejích děl stává rychlovelkovýrobna plitkých, předvídatelných příběhů. A to jsem byla věrnou čtenářkou všech jejích knih. I přes určitou nostalgií k ní jsem již dávno poznala, že je tisíce lepších autorů, které si umí krásně pohrát s jazykem, dějem, postavami, zápletkami i napětím.
Krásné čtení, tolik lidské odvahy, odhodlání, naděje, ale i smutku a zloby. Opravdu silný příběh. A to napětí na konci, moc jsem fandila Viktorii. Autorčin závěr mě nezklamal. Uf, to bylo něco!!!
Opět napínavé čtení. Politická zápletka mě moc nebrala, ale bylo to psané s takovým napětím, že mi to nakonec nevadilo. Další skvělá Bryndzova knížka. Těším se ale na vydání 8. dalšího případu s Erikou Fosterovou.
Autor má zvláštní styl psaní, který je na hraně, kdy jsem nadšeně začtená a najednou děj "zabije" a pokračuje nic neříkající nudný text. Vyvrcholení dopadení vraha je taky značně odbyté. První autorovy knihy byly bezvadné, s každou další knihou můj zájem o něj velmi klesá, škoda, Theo mě bavil.
Výborný kriminální příběh z českého prostředí. Velmi čtivé, svižné tempo. Když už se zdá, že jsou kriminalisté Laura a Adam pachateli na stopě, opět se děj roztočí jiným směrem. I když jsem od půlky tušila,kdo bude vrahem, s napětím jsem hltala rozuzlení až do poslední stránky. Skvěle napsané!!!
Skvělé, napínavé čtení. Michaela Klevisová mě zkrátka baví a nezklame.
Jsem fanoušek Roberta Bryndzy a jeho Eriky Fosterové. S očekáváním jsem se začetla do zatím posledního příběhu. Byla jsem trochu zklamaná. Příběh neurazí, ale také nepřekvapí. Celkem vlažně napsaná kriminálka, která postrádala napětí, na které jsem byla zvyklá z předchozích dílů.
Čtivá exkurze do slavné éry hokejového mistra. Autorka zachytila zpověď Oldy od jeho dětství, vojnu až po působení v různých klubech. Obsah obohatila o perličky v zákulisí hokeje, v armádě i na cestách. Svoje zážitky zde připojili i zajímavé osobnosti, kterým Olda vstoupil do života.
Napínavé čtení až do poslední kapitoly s nepředvídatelným tipem na vraha.
Hledám vhodná slova..... úplně mě děj pohtil. Četlo se to jedním dechem. I když nemám příliš ráda skákání v ději a čase, tak taky mně to nevadilo. Bylo to napínavé až do samého konce. Jsem ráda, že v závěru knihy byl motiv vražd psychologicky vysvětlen a krátce byly popsané následující osudy ostatních lidí, což v knihách obvykle nebývá. Skvěle napsaný trihler!!!
V tomto případě mě kupodivu filmové zpracování zaujalo více.
Obdivuji autorčin styl psaní. Je to velmi čtivý román rodinné ságy. Drobnou výtku bych měla k velikému množství postav, ve kterých se dá snadno ztratit. Ale pokud se čte tahem, tak se dá v nich dobře zorientovat. Konec překvapivě napínavý. Doporučuji k přečtení!
Dlouho trvalo, než jsem se začetla. Začátek byl takový těžkopádný, pak se děj chytil a v závěru to frčelo zase až s přemírou adeptů na vraha.