Lenka komentáře u knih
No abych pravdu řekla, musím souhlasit s komentáři Zuzvil a Boboking. Knihu jsem ani nedočetla a to se u mne nestává dost často. Opravdu taková průměrná bez nějakého emočního prožitku. Nevím. Každopádně já bych nic takového nenapsala.
Knížka se četla dobře. Byla napínavá,ale čekala jsem ji přece jen o trochu lepší. Nicméně další knížky od tohoto autora si přečtu.
Knížka je zajímavá a měla jsem ji přečtenou za 1 a půl dne. Napínavý příběh se zajímavým koncem a hlavně nečekaným.
Knížka je výlevem toho, co rodiče prožívají, když jejich děti spadnou do kolotoče drog, lží a krádeží. Je to perfektní knížka.
Tato knížka jse psaná formou příběhů rodičů, ktěří měly bohužel smůlu a jejich dítě onemocnělo leukémií. Je zde popsán příběh i známé Venduly Svobodové a její dcerky Klárky. Velmi dojemná knížka u které slzy těžko zadržíte.
Tak tohle byla jedna z mých prvních knížek, které jsem četla a musím říct, že mne bavila. Takové čtení pro náctileté. Ale dobré.
Knížka je super. Velmi dobře se čte. Jsou to zážitky patologa..humorné.
Tato knížka mně naprosto uchvátila. Jsou to výpovědi svědků, kterí se plavili na Titanicu a byly při tom, kdy se nejluxusnější loď potopila a zmizela z povrchu zemského. Je hrozné, co lidé v tu osudnou noc museli vidět, zažít a čemu všemu museli čelit. Jedno špatné rozhodnutí a katastrofa je na světě. Při představě, že bych měla být na této lodi, tak sama nevím, co bych dělala.
Kniha je velmi čtivá a prostým dějem. Dobrá na odreagování. Není to sice Jackie Collins ale mě se líbila.
Kniha velmi čtivá tak jako tomu u knih Jackie Collins bývá. Na odreagování velmi dobrá.
Kniha je pěkná...čtivá, zajímavá. Kdo má rád Browna,tak jej kniha nezklame.
Knihy , jako je tato, snad nepotřebují ani komentář. Kniha opět vykresluje hrůzu, kterou spáchali nacisté. Obdivuji všechny, kteří přežili vše co se v této době dělo za branami koncentračních táborů a ještě dokážou o téhle době psát a vyprávět.Vždyť díky nim, se generace dozví, jak to vlastně všechno tenkrát bylo i když je to k neuvěření.
Čekala jsem od této knížky víc, ale bohužel tomu tak nebylo. Ale číst se dá. Jen jsem čekala lepší konec.
Perfektní kniha...plná zvratů, zápletek a napětí. Prostě bomba. Ještě lepší než Šifra.
Bohužel tahle kniha mne nějak neoslovila. Asi to bylo dějem, který není reálný. Přes krevní transfuzi se vzpomínky bohužel nepřenášejí.
Tato kniha je čtivá, děj jednoduchý. Takové odpočinkové čtení na odreagování nebo na dovolenou. Já osobně mám raději žánr jiný,ale dá se přečíst.
Tak tahle kniha neměla chybu. Četla se úplně sama. Kniha s napínavým dějem, dobrodružstvím a jedna záhada za druhou.
No doporučuji jednoznačně.