lenka4091 komentáře u knih
Velmi čtivá kniha plná humoru, některé situace se bohužel opakovaly.Ale pro zlepšení nálady super.Určitě se k ní vrátím.
Ze začátku mě kniha docela bavila,ale pak bylo vše stále dokola,nic překvapivého, nudila jsem se,tak jsem knihu ani nedočetla, nedalo se.
Výborná kina o životě, plná humoru, cestování.Je vidět,že je pravivá neb takové příběhy píše sám život. A na závěr romantika v podobě seznámení s manželem-moc pěkné a to červené knihovně opravdu neholduji. Nejlepší z knih této autorky,co jsem zatím přečetla. Jen tak dál. Už se těším na další.
Docela slabý příběh, knihu jsem přečetla za jeden večer...Celkem o ničem.
Výborná kniha, krásně psaná,opravdu se čte jedním dechem. Autorka krásně vystihne pocity všech postav. Jen mě trochu mrzel konec, ale asi to tak mělo být,aby měl člověk nad čím přemýšlet.
Moc krásná knížka, četla se jedním dechem . Všem doporučuji.
Tato kniha mě moc nezaujala.Příliš rozvláčné pasáže, debaty detektivů mi přišly jaksi navíc....Nevím, proti Indické nevěstě zklamání...
Nejsem čtenářka bestsellerů, tato kniha mě nechytla vůbec. Rozvláčné, stále jsem čekala,kdy už se to rozjede.... a asi ve 3/4 jsem knihu odložila, už mě to nebavilo...prý se to rozjede potom...ale to už je pro jiné čtenáře.:-)
Nádherná kniha mého dětství, miluju ji do dneška.Nemá chybu.
Už ne tak dobré jako Indická nevěsta,kterou jsem četla první. A zas ten konec bez jasného závěru, už mě to docela naštvalo a říkám si,že autorka asi nemá dost fantazie,aby dotáhla věci do konce.