LenkaPet komentáře u knih
Moc hezké ... Krásný, napínavý a nadějeplný příběh. Avan je úžasný. Už se těším na další díl. A vy si ji určitě přečtěte.
Kniha se mi líbila, je to taková pohádka. Konec byl uspěchaný a uspokojivý, ale dokázala bych si představit i trochu víc. Určitě stojí za přečtení. Tato spisovatelka mě tak úplně neoslovuje (četla jsem od ní vše) , ale píše moc hezky, je to čtivé a nakonec je kniha vždy hezká.
Tak tohle byla jízda. Nemohla jsem to zastavit a ten konec? I když jsem něco podobného čekala ... to spolu jako fakt nebudou? Anotace na třetí díl o tom tak trochu napovídá. No co, jdu na to.
Opravdu moc se mi líbila a mrzí mě, že mi unikla, protože sehnat další díly je skoro nemožné. Je jako spousta jiných knih, dívka a anděl, ale zápletka je rozhodně zajímavá a ten konec? Je to hezky zakončeno tak, aby mohlo být pokračování a já jsem opravdu zvědavá jak to bude dál. Hned mám chuť obarvit si vlasy na modro. Popisy Prahy jsou úchvatné a jak nemám zrovna ráda v knihách české prostředí, tohle bylo dokonalé. Mít tak křídla ...
Doporučuji přečíst, ale musíte k tomu mít i to pokračování jinak nebude příběh celý a já doufám, že je brzy seženu.
Kniha je moc hezká, krásný příběh, pohádkový i když s pokračováním. Láska v pohádkách je silná a obětavá.
Je skvělá. Teď jen vydržet do dalšího dílu...zase, Bože, jak já tohle nenávidím. Je opravdu moc hezká a ten závěr? No myslím, že se máme na co těšit, doufám že bude brzy. Nesnáším ten pocit rozervanosti, který po takových knihách mívám...
Mě se příběh moc líbil a docela se těším že si přečtu i pokračování. Mám ráda oba prince a i bych je chtěla oba. Neuměla bych si vybrat. Možná spíš Kastu než Jeta
Se čtením jsem dlouho otálela, nakonec jsem ale moc ráda že jsem si jí přečetla.
Kniha je napsaná hezky, jen nepatřím k příznivcům Alenky v říši divů a proto nehodnotím detailněji.
Kniha se mi moc líbila i když jsem jí rozečtenou na nějakou dobu odložila. Doporučuji.
Naprosto úžasná série a tento, čtvrtý díl nezklamal, je úžasný, prostě úžasný, úžasný, jinak to nemohu říct a s velkým očekáváním vyhlížím další, doufám že brzy ...
Aha, tak toto je opravdu poslední díl. Přesto že mě konec absolutně neuspokojil hvězdičku ubrat nemohu, je to úžasná kniha.
Tento díl se mi líbil zatím asi nejvíc. Opravdu doporučuji, knihy jsou moc hezké.
Knížka i příběh je hezký, ale nijak výrazně mě neoslovil. Věřím že se ale některým dětem bude líbit. Můj syn to ale nebyl.
Moc se mi líbila, jen bych si přála trošku delší konec ????
Určitě stojí za přečtení. Moc hezká knížka ...
Hodnocení asi odpovídá realitě. Není úplně zlá, je to prostě taková jednodušší oddechovka. Přečíst se určitě dá ????
Takové hezké romantické uvolnění z našeho všedního trápení. Moc se mi líbila, určitě stojí za přečtení.
Bavila mě. Každý si v tom najde to své podle toho co zažil a zažívá. Mě se líbilo vyprávění o pubertálním synovi, protože to zažívám také, o tom, že není snadné být v tuto dobu na vše sama a samozřejmě i peripetie s muži a seznamováním. V podstatě i to, co prožila v manželství, jen já se tomu stále nedokážu tak zasmát
Rovnou řeknu, že to není můj obvyklý žánr, ale musím říct, že se mi líbila. Určitě si přečtu další knihy od autora. Vládci strachu se mi líbili víc, tato kniha je ale jiná.