Lenndy

Jako musím říct ,že takový průběh děje jsem nečekala.Lennie mi třošku připomínal pana Coffeeho ze Zelené míle.Nechápala jsem proč tam byla vložena ta příhoda s utracením psa,ale na konci jsem pochopila.Knížka krátká,ale dostala mě...

Příjemné oddechové čtení,s dávkou humoru a skvěle načtená audiokniha od Zdenky Volencové-Žádníkové.

Autor mě opět nezklamal.Knihu jsem poslouchala jako audio takže přednes Igora Bareše tomu dodává napětí.rčitě to není poslední kniha od Tima Weavera.

Musím říct,že knížka se četla sama,je opět krásně napsaná.Jsem skutečně ráda,že v listopadu 1989 to dopadlo úplně jinak Furt jsem v knížce čekala na nějaké světlo naděje ,ale bohužel jsem nenašla.Bylo to moc smutné.KAždopádně jsem si z knihy vzala ,že svoboda není samozřejmost.A v dnešní době je to dobré mít na paměti.

Ze začátku jsem se nějak nemohla začíst. Pak mě to ale chytlo.Nadčasové myšlenky.

Milá oddechová detektivka.Už jsem četla třetí knížku od autorky.Volím mezi náročnějším čtením.

Musím říct,že ze začátku jsem se dost ztrácela v ději a postavách.Ovšem závěr byl naprosto překvapivý.

I když pro mládež, tak mě knížka moc bavila a určitě si přečtu pokračování.

Už je to několikátá moje kniha od tohohle autora. A začíná se trošku opakovat. David je nesmrtelný,dostane se úplně ze všeho.Ale i tak to bylo čtivé.

Na tuto knížku jsem přišla díky čtenářské výzvě a musím říct, že byla celkem zajímavá.
Odlišná kultura,odlišné zvyky.

Poslouchala jsem jako audioknihu.I když příběh Milady Horákové znám,poslouchala jsem osud celé její rodiny se zaujetím a současně s hlubokým obdivem jak si Milada a její manžel stáli za pravdou i když je i jejich blízké to stálo mnoho...

Knížku jsem četla na doporučení kolegyň z práce a opravdu nezklamala.Velmi zajímavé počtení o době krále Přemysla Otakara I.Zajímavé jak to v té době chodilo.Už se těším na další díly.

Knížka sama o sobě je hezky napsaná ,dobře se čte,ale pocit po dočtení knížky nemám dobrý.Přijdou mi ty příběhy spíš dost smutné.Jako nějaká pravda o životě na vesnici v tom bude,ale nepřijde mi to vyvážené,ale to byl možná účel knížky,nevím.Na vesnici je i spoustu dobrého a nejen závist a pomluvy.... Z knížky mi z toho vychází,že na vesnici žijou samí nešťastní lidi.Nejvíc smutný mi přišel příběh o dědovi po úrazu a rodině která se stará jen pro peníze,jinak ne,to je bohužel realita v mnoha rodinách a o to smutnější to je.KAždopádně je to už druhá knížka od autorky co jsem četla a z Chirurga jsem měla podobný pocit,takže asi zřejmě to bude autorčin styl

Druhý díl opět nezklamal.Byla jsem opět vtažena do děje a prožívala jsem s hrdiny této knihy jejich osudy.Nemůžu se dočkat pokračování.

Na knížku jsem narazila náhodou na audiotéce a moc se mi líbila.Zajímavé myšlenky.

Skvělá oddechovka,i když pár emočních momentů to taky mělo.Hezká knížka,užila jsem si jí.

Opět pohodové čtení.Detektivka s humorným nádechem.Už jsem četla několikátou knížku od autorky a opět mě nezklamala.