Lenndy Lenndy komentáře u knih

Nadobro ztracený Nadobro ztracený Harlan Coben

Tak tahle knížka byla jízda.Překvapovala mě od začátku do konce.

17.12.2024 5 z 5

Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Velmi zajímavý námět,kniha se mi četla hezky.
A líbil se mi i ten závěr.

29.11.2024 4 z 5

Zmizet Zmizet Petra Soukupová

3 povídky -všechny byli teda, ne moc pozitivní,ale asi inspirované životem.
Četly se dobře.

07.11.2024 3 z 5

Jsem Baťa, dokážu to! Jsem Baťa, dokážu to! Jozef Banáš

Musím říct,že kniha předčila mé očekávání.O Baťovi jsem toho mnohé nevěděla.A informace o něm a jeho firmě byly velmi vyčerpávající.Jeho myšlenky byli velmi nadčasové a způsob jeho podnikání a jak jeho podnikání procházelo i do dalších odvětví mě velmi fascinovalo.Další důkaz,že pokud člověk věří svému snu tak se může podařit.

07.11.2024 5 z 5

Vždycky je to manžel Vždycky je to manžel Michele Campbell

(SPOILER) Poslouchala jsem jako audio,začátek byl takový utahaný.
Pak mě to,ale začalo bavit a čekala jsem jak se to vyvine.A ve finále už na začátku víte konec....název knížky.Takže nic překvapivého,ale dalo se to poslouchat.

23.10.2024 3 z 5

Život s panikou Život s panikou Alžběta Bublanová

Velmi zajímavá knížka a těm, co panikou netrpí,je cenným nástrojem k pochopení,jak se cítí lidé,kteří ji prožívají.

06.10.2024 4 z 5

To na tobě doschne To na tobě doschne Ivan Kraus

Milé humorné počtení.Děkuji.

22.09.2024 3 z 5

Samoživitelka Samoživitelka Karla Kubíková

(SPOILER) Kniha s hořkou příchutí doby komunismu.Po emigraci manžela se ze Sylvy stává samoživitelka a dělá co je v jejích silách aby se nějak protloukla dobou.To zanechá následky na ní a hlavně na její dceři Anežce.
Audiokniha se poslouchala sama,jedním dechem,načtená Luckou Vondráčkovou.

20.09.2024 4 z 5

Pavouk v síti Pavouk v síti Magda Váňová

Nevím přesně jaký pocit si z knížky odnáším.Asi znechucení z lidí.Jak se mezi sebou chovají,chovají se k sobě i k sobě navzájem.Myslím si, že nejsem úplně naivní člověk,abych si myslela,že takoví lidé neexistují,ale aby byli takhle všichni
naakumulovaní v jednom....?
Ale přesto jsem knihu přečetla a snad se dá i napsat,že skončila vlastně dobře.

19.09.2024 3 z 5

Slepičí polévka pro duši - 3. porce Slepičí polévka pro duši - 3. porce Jack Canfield

Soubor příběhů ze života.Některé veselejší,některé k zamyšlení.Takové nenáročné čtení na kdykoliv.

08.09.2024 4 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Moje druhá knížka od Cartera a musím říct,že určitě nebude poslední.Musím říct,že pachatel pro mě byl překvapením.

27.08.2024 4 z 5

Tři sestry Tři sestry Heather Morris

Stejně jako Tatér je toto také velmi silný příběh.Tři sestry které společně přežily válku a poté společně prožívají také její následky.A naleznou nový domov v nové zemi.Moc hezké jsou fotografie na konci knihy.

23.08.2024 5 z 5

Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce Robert Fulghum

Miluju Fulghuma.Jeho postřehy jsou trefné a nadčasové.

10.08.2024

Les v domě Les v domě Alena Mornštajnová

Musím říct,že jsem se díky autorce dokázala vcítit do hlavní hrdinky. Z celého toho příběhu je mi na nic.Ale jsem ráda že jsem knížku četla. Nejhorší na tom všem je,že se tyhle věci opravdu dějí.

02.08.2024 5 z 5

Šikmý kostel 3 Šikmý kostel 3 Karin Lednická

Tento díl jsme netrpělivě očekávala. Chvilku mi trvalo než jsem se zorientovala v postavách(četla jsem předchozí díly dlouho předtím),ale ty předchozí příběhy tam autorka u každého popisuje,takže jsem nemusela předchozí díly číst znovu.
Knížka opět famózní.Mám ráda knížky které přibližují dějiny na příbězích obyčejných lidí.Tato i předchozí knížky Šikmý kostel jsou pro mě jednoznačně jedny z nejlepších knížek co jsem četla.Moc děkuji autorce za její dlouholetou práci díky které jsme si mohli tyto skvělé knížky přečíst.

31.07.2024 5 z 5

Nikdo není doma Nikdo není doma Tim Weaver

Tim Weaver opět nezklamal.Další napínavá knížka.

31.07.2024 4 z 5

Nebe nad Perninkem Nebe nad Perninkem Štěpán Javůrek

Pěkná knížka.

21.07.2024 4 z 5

Genesis Genesis Chris Carter

Chrise Cartera jsem měla připraveného že budu číst už delší dobu,ale teprve teď jsem se k němu dostala.
Jako opravdu parádně napsaná kniha a pro milovníky detektivek jako dělaná.
Takhle rychle jsem knížku dlouho nepřečetla.Se četla sama.
Určitě to nebude moje poslední kniha od něj.

07.07.2024 5 z 5

Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Martin Moravec

Poslouchala jsem jako audioknihu.Byl to opravdu zajímavý a místama i zábavný poslech.A jako zdravotníka mě to bavilo o to víc.

08.06.2024 5 z 5

Poslouchala jsem audioknihu