Lenndy

Je to taková ne klasická detektivka.Hodně popisuje život postav na Aljašce,a jejich vzájemné vztahy.

Na další díl jsem narazila náhodou na Audiotéce.A stejně jako ten první se mi moc líbil.

Opět krásně čtivá knížka od Aleny Mornštajnové.Osudy tří generací žen v jedné knize,krásně napsané.

Už je to několikátá moje kniha od tohohle autora. A začíná se trošku opakovat. David je nesmrtelný,dostane se úplně ze všeho.Ale i tak to bylo čtivé.

Ze začátku jsem se nějak nemohla začíst. Pak mě to ale chytlo.Nadčasové myšlenky.

Moc hezky napsaná knížka.Mám ráda příběhy obyčejných lidí na pozadí událostí té doby.Divím se že jsem ještě o autorce neslyšela.Stojí za přečtení.

Líbí se mi jak Zibura píše cestopisy s humorem.Od něj jsem vlastně četla úplně první cestopis v životě.Tenhle se mi líbí o to víc že je z Čech.A je i o místech ale i o lidech-Moc pěkně se mi četlo a zároveň jsem se dozvěděla plno zajímavostí.

Příjemné čtení,plné zvukomalebných obratů.Chvílema i vtipné.

Několikátá kniha od této autorky.Napínavé čtení,musím říct,že do poslední chvíle jsem nevěděla kdo je vrah.Bavilo mě to.

Jako musím říct ,že takový průběh děje jsem nečekala.Lennie mi třošku připomínal pana Coffeeho ze Zelené míle.Nechápala jsem proč tam byla vložena ta příhoda s utracením psa,ale na konci jsem pochopila.Knížka krátká,ale dostala mě...

Začátek byl trošku nezáživný ale pak se to rozjelo a nemohla jsem přestat.Moje první kniha od tohoto autora.Povedené.Jsem zvědavá na další.

(SPOILER) Knížku jsem zhltla během pár dnů.Bavilo mě to,byla jsem napnutá kdy k sobě konečně Rosie a Alex budou upřímní a projeví své city a furt a furt nic.Stále jim v tom něco zabránilo.A až v 50 letech se jejich cesty spojí nejen jako nejlepších přátel.A žili spolu šťastně až do s mrti....aneb pohádka pro dospěláky.Ale hezká.

Pro někoho kdo nemá zájem o tuto metodu,to nemá cenu číst.Ale to asi nikdo koho to nezajímá číst nebude.
Pro mě osobně byla kniha velkým přínosem.Ukázala mi další cestu v seberozvoji.

Vondruška se čte sám.A baví mě ta historie,když si za tím člověk představí konkrétní lidi.

Již několikátá knížka od těto autorky. Počtení o osudech dvou kamarádek.Kniha se četla velmi dobře.

Musím říct ,že ze začátku jsem si říkala co to bude.Ale knížka mě pohltila.Příběh dvou žen,které spojuje ,že se dostali na životní křižovatku a staly se obětí manipulace.Pak vzaly obě život do svých rukou a splnili si co chtěly. Povedená kniha.

Na tuto knížku jsem přišla díky čtenářské výzvě a musím říct, že byla celkem zajímavá.
Odlišná kultura,odlišné zvyky.

Moje první knížka od pana Lustiga.Pro mě trochu těžší čtení, co se týče stylu psaní.
Co se týče obsahu, asi netřeba slov.Být Židem v době Německé říše to byla témeř jistota smrti.Nejvíc se mi líbila první novela Dům vrácené ozvěny,i když teda začátek byl příliš zdlouhavý.