lenuskav | Komentáře u knih | Databáze knih

lenuskav lenuskav komentáře u knih

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Nemam slov... tolikrat sem knihu odlozila, abych to prodychala a rikala sem si, ne, prece to takhle nema byt... neskutecne me chytila za srdce a mela sem pocit, ze to prozivam ja... jak skutecne realne to bylo napsane... gratuluju... dalsi topka na mem seznamu

29.11.2021 5 z 5

Dilema Dilema B. A. Paris (p)

(SPOILER) furt sem doufala...

28.03.2021 4 z 5

Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

už jen ten nápis mě rozesmál :) po dlouhé době jsem se hezky bavila :)

15.05.2020 5 z 5

Dům na útesu Dům na útesu Rachel Abbott

musim přiznat, že po X přečtenejch knížek, sem věděla,že to bude něco v tom smyslu.. vlastně skoro do písmene. Ale bylo to fajn počtení :-)

19.01.2020 3 z 5

Mrchožrout Mrchožrout Jack Heath

no wau... si říkam..jak tohle může někoho vlastně napadnout?

06.01.2020 5 z 5

Není cesty zpět Není cesty zpět Tim Weaver

uplne nejlepsi to nebylo... ale ten konec? ten je nejvic :)

15.11.2019 4 z 5

Strážce majáku Strážce majáku Camilla Läckberg

první knížka od autorky a hned trefa do černého :) jdu pro další

23.09.2019 5 z 5

Žena v temnotě Žena v temnotě Vanessa Savage

Spíš 3 a půl. Knížka se hezky četla ale bože... ta ženská byla tak blbá... furt se řešilo to samý dokola a jak už tu bylo řečený, klidně mohlo být o 100 stránek míň.

21.07.2019 3 z 5

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

mne se to treba hodne libilo. uz jen tim,ze to nebyla ta klasicka detektivka..jdu na dalsi

27.04.2019 5 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Mně se knížka moc líbila ale.... srážim hvězdičku za začátek,protože se to rozběhlo asi až od 120 stránky a kvůli pastorovi... tak nějak bych řekla,že to bylo navíc. Jinak super :)

08.04.2019 4 z 5

Ani muk Ani muk David Jackson

Pěkná knížka,čtivá, sympaticke hlavni postavy, napětí, něco,c o tady ještě nebylo. Za mě spokojenost :)

14.03.2019 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

po dlouhe dobe kniha s ducharskym zamerenim,kde sem vse videla presne tak,jak to bylo popsano a byl to fajn zazitek ????

01.03.2019 4 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

No..co na to říct... čekala sem od knížky daleko..ale daleko víc. čte se poměrně rychle,ale některé věci jsou až moc přitažené za vlasy a celkově to neni nic,co bych musela číst znova,takže tak 2 a pul hvezdy

09.02.2019 2 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Nádherná knížka... Vůbec sem nečekala,jak moc mě to zasáhne..

30.01.2019 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Výborný, napínavý od začátku až do konce, palec nahoru :)

14.10.2018 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

mam takové rozporuplné pocity. jako četla se dobře,ale místama to bylo dost chaotický. Takovej průměr, víckrát už mít nemusím

06.04.2018 3 z 5

Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

jako....wow... dostalo mě to hned od začátku. Po celou dobu čten,sem byla jako na trní,jak je to všechno možný. Za mě velká paráda a těšim se na další knížky...dvakrát potlesk

06.03.2018 5 z 5

Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Iva Karlíková

Musik rict,ze jsem precetla ma tohle tema spoustu knih ale pani Iva byla nejnaivnejsi. Bohuzel.

21.02.2018 5 z 5

Psychiatr Psychiatr Caleb Carr

No...po dlouhe dobe kniha,do ktere sem se fakt nemohla zacist

19.10.2017 2 z 5

Jane utíká Jane utíká Joy Fielding

Fakt pecka...po dlouhe dobe knizka co me fakt zaujala hned od zacatku

01.05.2017 5 z 5