Lidusaaa Online Lidusaaa komentáře u knih

Haunting Adeline: Stíny nad Adeline Haunting Adeline: Stíny nad Adeline H. D. Carlton

Knihu jsem si chtěla přečíst ze zvědavosti, tenhle žánr mi moc neříká a asi jsem ještě nic podobného nečetla. Začátek byl takový rozvážný, ale pak se to rozjelo a já chtěla vědět, co bude dál. Hltala jsem každou stránku. Ty scény, ke kterým bylo varování, mi sice spíš zvedly obočí a říkala jsem si "cože", ale líbila se mi atmosféra a vlastně asi i ten jejich vzájemný vztah, jak se vyvíjel. Ač to někomu může připadat hodně divné, mně ten jejich "vztah" vlastně divný nepřišel, asi jsem narušená :D Takže za mě doporučuji, připomnělo mi to chvílemi třeba seriál True Blood, kde se toho taky nebáli.

21.11.2024 5 z 5

Vánoce každý den Vánoce každý den Karen Schaler

Knížka splňovala přesně to, co jsem od ní očekávala. Vánoční atmosféra, sympaťák v mužské hlavní roli, děj hezky plynul. Přečetla jsem ji snad jedním dechem. Po Vánočním přání a Jak si zamilovat Vánoce to byla třetí kniha, co jsem od autorky zatím četla, a opět super.

16.11.2024 5 z 5

Legendy & latéčka Legendy & latéčka Travis Baldree

Fantasy moc nečtu, ale kávu mám ráda. Tady mě zaujal název, to říkám upřímně. A moc se mi to libilo. Bavilo mě sledovat proces budování kavárny. Žádné velké drama, hezky to plynulo... takové pohodové čtení, co předčilo moje očekávání.

13.11.2024 5 z 5

Jak si zamilovat Vánoce Jak si zamilovat Vánoce Karen Schaler

Na začátku jsem myslela, že knížku nedočtu. Hlavní hrdinka mi přišla otravná, štvaly mě překlady klasických anglických koled a vlastně celkově mi to přišlo nějak "moc". Ale zvyklalo mě hodnocení a já tomu chtěla dát šanci a pochopit těch 80 %. A jsem ráda, nakonec jsem se začetla, začala mít ráda i hlavní hrdinku (a milovat sympaťáka) a příběh mě moc bavil, líbil by se mi film, úplně ty scény vidím, tak třeba někdy :)

02.11.2024 4 z 5

Vánoční přání Vánoční přání Karen Schaler

Těšila jsem se na vánoční příběh s vánoční atmosférou a ten jsem dostala. Ale na slovo hashtag jsem už pak byla alergická a stejně tak rozhovory mi občas přišly nereálné. A asi jsem čekala lepší rozuzlení s CeCe. Jako oddechovka fajn, ale už jsem četla lepší.

15.10.2024 3 z 5