Lilinka.Ká Lilinka.Ká komentáře u knih

Měsíc za úsvitu Měsíc za úsvitu Jude Deveraux (p)

Příjemná romantická oddechovka, určitě se podívám i na další díl.

12.12.2022 5 z 5

Ukaž mi Ukaž mi Marcel Moss

Chytlo mě hned od začátku a už nepustilo. Lukáš mi byl sice místy dost nesympatický, ale ten příběh jsem si užila na maximum. Výborné, napínavé, originální.

23.11.2022 5 z 5

Struny lásky Struny lásky Samantha Young

Bála jsem se, že druhý díl už nebude tak skvělý jako Bez rozloučení, ale jsem stejně nadšená jako u předchozího dílu! Hudební témata mě baví a ten příběh byl strhující.

08.11.2022 5 z 5

S duší lvice S duší lvice Petra Langová

Jedna velká emoční jízda. Přečteno za necelé tři večery, jsem z příběhu nadšená, na konci jsem i uronila slzu, jak moc mě to dojalo.

08.11.2022 5 z 5

Jmenuju se Nikki Jmenuju se Nikki Meg Cabot

Přišlo mi to trochu slabší než první díl, ale pořád je laťka nastavená vysoko. Meg prostě umí! A ten konec mě dostal, už se těším na další díl.

08.11.2022 4 z 5

Bez rozloučení Bez rozloučení Samantha Young

Zajímá a moc hezká knížka, bavilo mě prostředí, ve kterém se odehrává, Skotsko je moje oblíbená země - a bavil mě celkově ten příběh. Určitě se podívám ještě na další knížky této spisovatelky.

20.10.2022 5 z 5

Poslední stanice Poslední stanice Casey McQuiston

Líbilo se mi to, ale ve strovnání s předešlou knihou autorky Červená, bílá a královsky modrá, se mi to zdálo o něco slabší. Přišlo mi, že některé linky nebyly úplně dotažené do konce,nebo byly nevyužité.

17.09.2022 4 z 5

Eleanor a Grey Eleanor a Grey Brittainy C. Cherry

Moc hezké, ale hrozně smutné. Myslela jsem, že to bude taková pohodová erotická četba, ale ten příběh je mnohem hlubší a silnější. I jsem si pobrečela.

11.09.2022 5 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Trochu jiná C. Hoover, než jak ji známe, ale opět skvělá. Je pravda, že u některých míst mi bylo přímo špatně od žaludku. Vlastně jsem nečekala takový příběh a trochu jsem z něho byla překvapená, ale C.H. prostě dokázala, že dokáže psát temné psycho thrillery stejně poutavě, jako zamilované romány.

11.09.2022 5 z 5

9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Nádherné a dojemné! Tenhle typ příběhů se mi vždycky líbil, takže jsem věděla, že mě příběh Fallon nemůže zklamat. Můžu jen doporučit!

03.08.2022 5 z 5

Poslouchej! Poslouchej! Sarah Dessen

Knížka se mi líbila, ale není to podle mě úplně klasické YA čtení. Zabývá se vážnými věcmi. Dlouho mi trvalo, než jsem dokázala přijít Annabel na chuť.

24.07.2022 4 z 5

Dívka v sedle Dívka v sedle Terence Blacker

Knížku jsem četla už před časem a moc jsem si ji oblíbila. Hlavní hrdinka Jay je sympatická a samotný příběh mě opravdu bavil. Mám moc ráda koně, ale tenhle příběh nebyl jenom o nich, bavil mě ten přesah. A místy to bylo i napínavé. Za mě super!

23.07.2022 5 z 5

Vzduch, který dýchá Vzduch, který dýchá Brittainy C. Cherry

Tohle byla opravdu krásná knížka! Ten příběh mě hodně silně zasáhl, Tristana i Elisabeth jsem si zamilovala a prožívala to všechno s nimi. Život někdy umí být hodně krutý... A spousta věcí se dá překonat.

Prázdniny za trest Prázdniny za trest Petra Langová

Jeden z nejhezčích románů pro dívky - ale myslím, že zdaleka ne jenom pro ně - co jsem za poslední dobu četla! Sama jsem pár let hrála divadlo, tak jsem si scény z nácviku divadelního představení ohromně užila, ale i zbytek příběhu byl skvělý. Romantika, legrace, trocha napětí... Tohle já ráda!

Okamžik pravdy Okamžik pravdy Kasie West

Jedna z mých top autorek. A tahle kniha se jí opravdu moc povedla, těším se na další!

Rivalové Rivalové Emily Wibberley

Já mám tyhle hate to love příběhy celkově ráda, i když jsou vždycky dost předvídatelné. A tohle mě opravdu bavilo! Skvěle napsaný příběh, bylo to vtipné, jenom ten konec by za mě mohl být truchu víc "emotivní".

21.07.2022 4 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Tohle mě moc bavilo, určitě víc, než první díl. Cormoran je mi sympatický a s Robin jsem jim moc fandila. Je to prostě jiné, než klasické thrillery, na které je teď člověk zvyklý, ale to se mi na tom právě líbí.

19.07.2022 5 z 5

Hodné holky Hodné holky Sara Shepard

Neznám první díl, takže jsem nemohla posoudit, jestli byl lepší, ale celkově se mi příběh líbil. Teda až na ten konec! Nevím, jestli je to "příslib" dalšího dílu? Jinak to bylo napínavé a moc hezky napsané.

19.07.2022 4 z 5

Červená, bílá a královsky modrá Červená, bílá a královsky modrá Casey McQuiston

Knihy s LGBT tématikou mě vcelku baví, ale tahle je zatím nejlepší ze všech, co jsem četla. Četlo se to krásně, ten příběh mě moc bavilva už se těším na další autorčinu knížku!

19.07.2022 5 z 5

V kůži supermodelky V kůži supermodelky Meg Cabot

Mám Meg Cabot ráda, ale už jsem od ní četla lepší věci. Ale tohle bylo hodně zajímavé téma, bavilo mě to. Taková fajn oddechovka.

18.07.2022 5 z 5