Lilinka.Ká komentáře u knih
A konečně zase nějaké krásné pohodové romantické čtení! Příběh Alexis jsem si moc užila, hodil se mi do letního dovolenkového rozpoložení, od autorky si určitě přečtu ještě další knížky.
A zase jedna nálož deprese. Ta matka mě tam neskutečně iritovala. Vyprávění ze tří různých úhlů mě bavilo, celé mi to přišlo takové ze života, i když tuhle dobu kolem revoluce už si nepamatuji.
Další temné a depresivní čtení od paní Hanišové. Líbilo se mi to asi víc než Neděle. Ta syrovost z toho úplně "kape", jenom mě trochu naštval ten zvláštní konec, jinak bych dala plný počet.
Skvělá vánoční knížka s nádechem mé oblíbené Vánoční koledy. Až mě mrzí, že jsem ji četla teď v létě :-)
Tahle knížka se mi moc těžko hodnotí. Z každé její stránky na mě dýchá taková deprese, že je mi z toho až úzko. Napsané je to moc dobře, ale mám z toho celkově takový "hnusný" pocit.
To bylo vlastně moc krásné odpočinkové čtení, přesně jak to mám ráda, jenom bylo pár věcí, které mi tam trošku vadily. Jednak jsem místy měla dojem, že se to zbytečně vleče, a taky jak už řeklo víc lidí, mi tam chybělo víc vyprávění z pohledu Xaviera. Celkově by to bylo na plný počet, nebýt tohoto.
Do téhle knížky jsem se zamilovala hned. Dokonalý příběh, ve kterém nechybí emoce, romantika ani plno napětí. Přála jsem Báře štěstí, na konci jsem si i poplakala.
Našly se tam povídky opravdu krásné i ty trochu slabší. Hodně mě za srdce chytla hlavně Rodinná sešlost. Byla to moje první kniha od autora a ráda si přečtu i nějakou další.
Možná se mi první dva díly líbily o kousek víc, ale i tenhle byl moc dobrý. Úplně jsem Henryho chápala s tím jeho strachem k jehlám, já bych si nenechala tetování dát už kvůli strachu. Yumiko byla sympatická a správně střelená. A moc se mi líbilo, že se čtenáři dozvídají zajímavé věci o tom, jak vypadá tradiční život v japonských rodinách. Celkově se mi příběh líbil, oceňuji vtipné pasáže stejně jako u prvních dvou dílů.
Moje úplná srdcovka. Skvělé od začátku do konce, Vanessu jsem si hned oblíbila a Adrian byl miláček. Přesně takové knížky mě baví.
Pěkně napsané, napínavé, ale čekala jsem, že se budu trochu víc bát. Začátek za mě skvělý, pak tam byly místa, kde se mi to trochu vleklo. Ale celkově hodnotím kladně.
Asi jsem čekala větší pecku. Chtěla jsem si knížku přečíst, protože film se mi líbil moc. A i knížka byla hezká. ale začátek se mi nějak vlekl, nešlo se mi do knížky dlouho začíst.
Další výborná knížka, která se mnou trávila dovolenou. Bylo mi s Vítkem a s Klaudií moc hezky, moc se mi líbilo prostředí koňského tábora. a oceňuji, že jsou v příběhu písničky:-)
Tohle se mi moc líbilo. Výborné čtení na dovolenou:-) A do plážového domku bych se chtěla ráda podívat.
Asi jsem měla začít nejdřív prvním dílem, ale tento se mi dostal do ruky první. Trošku jsem se ztrácela v ději a někdy mi přišly pasáže trochu zdlouhavé, ale jinak se četlo hezky.
Asi bych to hodnotila stejně jako předchozí díl. Je to takové milé pohlazení. A Jack byl opravdu hodný možná až trochu moc :-)
Bylo to takové fajn odpočinkové romantické čtení. Mám příběhy ze sportovního prostředí ráda a hlavně, když tam mezi hrdinama funguje chemie! :-)
Moc hezké, plné emocí. Takové mi to přišlo odvážnější než předešlé dva díly, ale asi se mi tenhle díl líbil nejvíc.
Moc mě to bavilo, spojení YA a thrilleru mám ráda a tady se to opravdu povedlo.
Příjemná letní romantika, ale předešlá série DIMILY se mi přece jenom líbila o něco víc.