Lindah komentáře u knih
Hlavni postava mi prisla misty silena a jeji reseni situaci dost extremni ..precetla jsem,ale obcas jsem bojovala s chuti toho nechat...
Uff..Poslouchala jsem audioknihu a musim hodnotit Tkanicky, jako kvalitne napsane dilo. Autenticke. Ackoliv ve vas necha trochu horky pocit, uvedomite si, ze takhle to opravdu muze i realne vypadat a rozchod rodicu nechat az takhle hrozny dopad na potomcich. Hlavne cast dcery me prekvapila, jak zatrpkle vyznela..Brr. Kniha neni urcite optimisticka, ale realisticka az moc.
Velmi silny osobni pribeh. Zajimavy pohled do mormonske rodiny,ktera se ale i svemu nabozenstvi vymykala,presto,ze se mu oddala vic nez naplno..
Ctiva knizka. Autorka se skvele vzila do hl.postavy chirurga v krizi a popsala jeho pohled a vnimani sveta. Cetla se jednim dechem
Velmi podarena prvotina autora. Zajimavy nahled na 2.svetovou valku z pohledu obyvatele Parize. Kniha ma spad, je napinava a originalni. Hlavni hrdina neni jen kladny nebo zaporny. Postavy jsou zajimave pospojovane. Precetla jsem ji za par dni.
Poutave napsana klasika. Neni tu zadna dlouha nudna pasaz,kde dej neplyne,jako u jinych z teto doby. Mozna i ctivejsi nez klasiky jejich sester
Po precteni Skleneneho pokoje jsem cekala vic.. Tema lakave,ale 2/3knizky se strasne tahly a cetla.jsem jen silou vule. Posledni tretina celkovy dojem napravila a ta stala za to. Celkove,ale hodnotim jako prumer.Skoda
Hodnotim audioknihu za 5*. Kratka,ale poutavym stylem napsana a namluvena kniha. Nadchla me ani nevim cim a moc se mi libila.
Kniha se mi celkové líbila, sice nakonec poněkud uspěchane přišli na vraha, ale kniha je ctiva. Zvládla jsem ji za 3dny jako oddechovku.
V průběhu jsem se trošku prala s tím, že kniha nemá spád a už jsme. Ji chtěla mit doctenou.. Ale rozuzlení to vynahradilo a vytáhlo hodnocení na 4*.
Klasicke dilo, zadne velke napeti, ale cte se prijemne.
Knizka se cetla moc hezky,mozna o to lip,ze prostredi dobre znam,a tak jsem si dej dokazala realne predstavit. Autor krasne priblizil realnou stavbu tohoto funkcionalistickeho pokladu.
Knizka se hezky cte,zajimave nastinuje atmosferu doby a pronasledovani Zidu. Jen nektere osudy jsou takove pohadkove,az nerealne..Dala bych 3,5hvezdicek,ale to nelze,tak 3. Lepsi prumer
Napinava oddechovka,kterou přečtete rychle. Zajimavy zaver. Kniha se mi cetla dobře