Lka komentáře u knih
Čtvrté pokračování příběhu o záchraně Kakerua. Jsem také napnutá, čím dál tím víc, jestli se to povede. Moc se mi líbí ilustrace.
Četla jsem s vnučkou. Krásná pohádka a nádherné ilustrace.
Pěkný, i když trochu komplikovaný a předvídatelný příběh. Mě se kniha líbila. Opravdu odpočinková kniha na jeden večer.
Tragický příběh od W. Shakespeara v podobě komiksového vydání. Moc pěkné. Začínám přicházet na chuť komiksů.
Pokud mohu hodnotit celou sérii, tak Sběratel motýlů byl nejlepší. Pak následují Letní děti. Májové růže a Ztracená sezóna bylo docela zklamání.
U ztracené sezóny se mi líbil závěr, posledních 100 stran. Líbilo se mi samotné vyšetřování případu, ale to ostatní mě nebralo. I když jsem četla předcházející knihy, měla jsem docela problém zorientovat se ve jménech.
Audio :
Toto byla druhá kniha od autora. Děs se mi asi líbil víc. Knihu bych určitě nedoporučila slabším povahám. Bylo to opravdu drsné, ale napínavé.
Krásný dojemný příběh, který pohladí po duši nejen o Vánocích. Určitě se budu těšit na další pokračování ...
Krásná kniha. Ze začátku jsem si říkala, že je opravdu určená mladším čtenářům, ale nakonec se mi moc líbila. Taky mi málem ukápla slza...
Audio :
Takový reálný příběh ze života, jak si žena může vlastní vinou zničit šťastné manželství.
Audiokniha :
Kniha se hezky poslouchala, ale dle mého názoru to bylo zbytečně dlouhé, táhlé. Jinak se připojuji k názoru, že Greta byla obdivuhodný člověk. Přijít tímto o manžela a ještě mu láskyplně pomáhat k přeměně z muže na ženu.
Pěkné epizody ze života. U některých jsem se pěkně nasmála. Někdy bylo písmo opravdu mrňavé, ale protože se to muselo vejít na jednu stranu, tak to chápu.
Trochu jsem od knihy čekala něco jiného, ale nakonec se mi moc líbila. Takové pohlazení po duši.
Audio :
Výborné podání Martina Preisse. Tohle byl asi můj zatím nejlepší zážitek z audioknihy.
Kniha výborná, napínavá a konec překvapující.
Moje první kniha od této spisovatelky a mohu říct, že určitě nebude poslední. Krásný příběh ze života, četlo se to moc hezky...
Ze začátku jsem se do knihy tak trochu musela nutit, ale od poloviny knihy už jsem ji nechtěla odložit. Pěkný zajímavý příběh. Pro někoho byl konec předvídatelný, ale já byla překvapená...