lucie.8 komentáře u knih
Smála jsem se od začátku až do konce. Výborná kniha.
Výborná komedie, nejvíce mě dostala "ryba, která chutná jako seržant od Gestapa" :D
Dokonalá shakespearovská tragédie, skoro všichni nakonec zemřou.
Nejlepší část knihy je pro mě maurovo doznání:
Lucius: Necítíš lítost za ty strašné činy?
Aron: Lituji, že jich není stokrát víc. I teď proklínám dny - i když jich není mnoho, co mohu takto proklínat - , kdy jsem nic zlého neudělal, kdy jsem nikoho nezabil či nedal zabít ...
Přesvědčivý popis apokalypsy, potěšil mě návrat Sygin. Konec byl smutný, zůstalo tam jen párátko a starý plyšový medvídek :(. Ale i tak výborná kniha.
Ke Lháři jsem se dostala náhodou. V městské knihovně jsem zahlédla na knize věrné vyobrazení mého přítele (všechno sedělo: blond vlasy, cigáro, lennonky ...) a nad portrétem velký nápis LHÁŘ, to jsem si prostě musela půjčit.
Výborná kniha.
Autor výborně skloubil různé mytologie do sebe. Kniha mě nadchla, přečetla jsem jí jedním dechem. Lokiho jsem si opravdu oblíbila.
Velmi čtivá kniha, která mě vtáhla do děje. Film se mi moc nelíbil. Kniha je prostě kniha.
Výborná kniha, která přesně vystihuje postoj Čechů k rakouské monarchii. Vytáhla jsem si jí u maturity, krásně se mi o ní povídalo.
Tak do půlky to bylo napínavé, ale jak potom jen jezdili sem a tam, byla nuda.
Výborná kniha, příběh mě nadchnul. Doufala jsem, že si jí vytáhnu u maturity.
Tato kniha mě vůbec nenadchla, nejsem na romantické příběhy. Kdyby na konci hlavní hrdinové nezemřeli kvůli válce, nebylo by to asi o ničem.