lucie.8 komentáře u knih
Kniha se mi moc líbila. Hagen byl vskutku zajímavá postava, žádný věčný "klaďas", které nemusím. Jediné co by se dalo vytknout, je skákání děje do přítomnosti.
V knize mě zaujal krom matčina i "mužský" pohled na věc. Odhodlání padnout za vlast svědčí o neuvěřitelné odvaze. A matka musí nakonec souhlasit.
Jednoduše: skvělá kniha. Poprvé jsem ji četla ještě na základní škole, od té doby jsem se k ní několikrát vrátila a v budoucnu se k ní jistě vrátím znovu.
Poměrně přehledná kniha o mikroekonomii. S trochou vůle se z ní dobře učilo.
Seriál byl úžasný, ale do knížky jsem se nedokázala začíst. Pro děti to bude asi zajímavější než pro dospělé.
Četla jsem několik kapitol kvůli škole. Zajímavé informace, i když někdy docela nudně předkládané. K této knize se jistě vrátím, až bude více času, přečíst ji celou.
Povedený rádce pro nevystudované "domácí" švadlenky.
Krásné fantasy, kniha je samozřejmě daleko lepší než film.
Další skvělá kniha z Narnie. Plavba různými kouzelnými zeměmi byla prostě úžasná. Vždy se k ní ráda vracím.
Krásná kniha především pro milovníky koček. Nejvíc mě asi dostal Veločíčaptor a kočičí emoce, které vždy souvisejí s jídlem :)
Velmi povedená kniha, ocení ji hlavně ti, kdo Janštejn a Dubenky dobře znají.
Tuto knihu jsem četla kvůli studiu. Přehledná učebnice s grafy a citacemi od slavných sociologů. Sociologie mě nezajímala, ale kniha byla dobře psaná, tak jsem to nějak zvládla :)
Poutavá kniha o neverbální komunikaci, gestech, významu oblečení atd. v obchodních vztazích.
Tahle kniha mě hrozně nudila, jako povinnou četbu jsem si musela vybrat něco jiného.
Další skvělá kniha, která mi pomohla při tvoření mého rodokmenu.
Výborná kniha. Smekám nad práci autorky, díky jejímu výzkumu rodů z Dušejova jsem se v rodokmenu posunula zase dál.
Četlo se to sice pěkně, ale... Myšlenky buddhismu mi nikdy nebyly blízké, ale nečekala jsem, že mi to bude autor cpát horem spodem. Taky dobře znám kočky a tato kniha rozhodně není o "pravých" kočkách. Prostě zklamání, bohužel.