Lucie2 komentáře u knih
Milý příběh, ze kterého na vás Kodaň přímo srší! Nejradši bych ji hned navštívila. :)
Čtivé, napínavé, že vás to nutí číst dál a dál. Další skvělá kniha, kterou jsem četla od této autorky. Doporučuji. :)
Za mě další silný příběh z nepředstavitelné, strašne doby. Lale je můj hrdina!
Dobrodružná pohádka o cestě malého mužíčka Bilba, trpaslících a samozřejmě nesmí chybět Gandalf. Mně se to líbilo. :)
Po přečtení druhého dílu jsem byla trochu zklamaná a trvalo mi, nez jsem se pustila do dalšího pokračování. Ale bylo to hezké rozloučení s bláznivou Lou! :) Díky za skvělé čtení.
Nebylo to nejhorsi, ale oproti předchozímu dílu, Dívka v ledu, to pro me bylo zklamání.
První kniha, kterou jsem od autorky četla a musim rict, že se mi moc líbila. Ze života, prostě opravdová! O to víc se těším na Hanu a Slepou mapu.
Teď mě mrzí, že jsem viděla prvně celý seriál a věděla, jak to celé skončí.. Jinak bych dala 5 hvězdiček.
V 16ti bych byla z knihy nadšená, nyní už mě tolik neoslovila, i když je to příjemná oddechovka.
Čtivé, napínavé, konec sice hodně předvídatelný, ale i tak mě bavila víc, jak Dívka ve vlaku.
Musím říct, že se mi mnohem víc líbil film než kniha, což se mi stává málokdy..
Pokud ztratíme někoho milovaného a žijeme dál, neznamená to, že jsme zapomněli.. A jsem pyšná, že to Diane dokázala.
Nenáročné, ale příjemné oddechové čtení. Hrozně moc jsem si oblíbila postavy a Diane, i přes všechny cigarety fandím! Další plus je určitě i za skvělý název! :)
Oddechové čtení, od kterého jsem očekávala mnohem víc. Párkrát jsem se sice pousmála, ale nějak zvlášť jsem se nebavila. Do dalších dílů už se asi nepustím..
I presto, ze jsem nejprve videla film a vedela, jak to cele skonci, me kniha pohltila. Tohle se proste povedlo!
Kniha mě až tak nenadchla, ale jako správný fanda Harryho Pottera jsem si ji přečíst musela. :)
Že všechny bezvýznamnosti v životě máme brát vážně a všechno vážné máme brát s upřímnou a uváženou lehkovážností. Wilde je prostě skvělej!
Smutný, ale úžasný příběh. Můj obdiv patří jednoznačně Gretě! Jsem ráda, že jsem nejprve četla knihu, těším se až se podívám i na film.
Jedna z mých oblíbených knih, ke které se stále vracím.