Lucie2 Lucie2 komentáře u knih

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Milý příběh, ze kterého na vás Kodaň přímo srší! Nejradši bych ji hned navštívila. :)

10.04.2020 5 z 5

Stíny nad zálivem Stíny nad zálivem Lucy Clarke

Čtivé, napínavé, že vás to nutí číst dál a dál. Další skvělá kniha, kterou jsem četla od této autorky. Doporučuji. :)

03.04.2020 5 z 5

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Za mě další silný příběh z nepředstavitelné, strašne doby. Lale je můj hrdina!

30.03.2020 5 z 5

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien

Dobrodružná pohádka o cestě malého mužíčka Bilba, trpaslících a samozřejmě nesmí chybět Gandalf. Mně se to líbilo. :)

28.03.2020 5 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Po přečtení druhého dílu jsem byla trochu zklamaná a trvalo mi, nez jsem se pustila do dalšího pokračování. Ale bylo to hezké rozloučení s bláznivou Lou! :) Díky za skvělé čtení.

16.02.2020 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Nebylo to nejhorsi, ale oproti předchozímu dílu, Dívka v ledu, to pro me bylo zklamání.

22.06.2019 3 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

První kniha, kterou jsem od autorky četla a musim rict, že se mi moc líbila. Ze života, prostě opravdová! O to víc se těším na Hanu a Slepou mapu.

07.02.2019 4 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Teď mě mrzí, že jsem viděla prvně celý seriál a věděla, jak to celé skončí.. Jinak bych dala 5 hvězdiček.

23.09.2018 4 z 5

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

V 16ti bych byla z knihy nadšená, nyní už mě tolik neoslovila, i když je to příjemná oddechovka.

01.09.2018 3 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Čtivé, napínavé, konec sice hodně předvídatelný, ale i tak mě bavila víc, jak Dívka ve vlaku.

20.08.2018 4 z 5

PS: Miluju tě PS: Miluju tě Cecelia Ahern

Musím říct, že se mi mnohem víc líbil film než kniha, což se mi stává málokdy..

28.07.2018 3 z 5

Šťastní lidé mají snadný život Šťastní lidé mají snadný život Agnès Martin-Lugand

Pokud ztratíme někoho milovaného a žijeme dál, neznamená to, že jsme zapomněli.. A jsem pyšná, že to Diane dokázala.

30.08.2017 5 z 5

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Nenáročné, ale příjemné oddechové čtení. Hrozně moc jsem si oblíbila postavy a Diane, i přes všechny cigarety fandím! Další plus je určitě i za skvělý název! :)

30.08.2017 5 z 5

Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Oddechové čtení, od kterého jsem očekávala mnohem víc. Párkrát jsem se sice pousmála, ale nějak zvlášť jsem se nebavila. Do dalších dílů už se asi nepustím..

04.08.2017 2 z 5

Aréna smrti Aréna smrti Suzanne Collins

I presto, ze jsem nejprve videla film a vedela, jak to cele skonci, me kniha pohltila. Tohle se proste povedlo!

26.07.2017 5 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Kniha mě až tak nenadchla, ale jako správný fanda Harryho Pottera jsem si ji přečíst musela. :)

26.07.2017 3 z 5

Jak je důležité míti Filipa Jak je důležité míti Filipa Oscar Wilde

Že všechny bezvýznamnosti v životě máme brát vážně a všechno vážné máme brát s upřímnou a uváženou lehkovážností. Wilde je prostě skvělej!

15.03.2017 5 z 5

Ideální manžel Ideální manžel Oscar Wilde

Oddechové humorné čtení. Lord Goring mě baví!

14.03.2017 4 z 5

Dánská dívka Dánská dívka David Ebershoff

Smutný, ale úžasný příběh. Můj obdiv patří jednoznačně Gretě! Jsem ráda, že jsem nejprve četla knihu, těším se až se podívám i na film.

26.01.2017 5 z 5

Obraz Doriana Graye Obraz Doriana Graye Oscar Wilde

Jedna z mých oblíbených knih, ke které se stále vracím.

22.02.2015 5 z 5