Lucie311

Naprosto dokonalé. Prostě pecka. A ten konec? Mém jsem dostala infarkt. Super!!!

To byl tak krásný, úžasný příběh ze bych se nejraději vydala do Japonska.

To snad ani není možné, že se tohle mohlo stát a možná stále ještě někde děje. Tak moc krutý příběh. Všichni učitelé i rodiče by si knihu měli přečíst.

Škoda. Velice zajímavé téma ale tím, že se příběh vypráví obráceně mi prostě nesedl. Strašně moc postav,bylo to matoucí.

Naprosto nádherně napsaný příběh plný bolesti,beznaděje, smrti a bezpráví. Obdivuji sílu hlavní hrdinky a opravdu doporučuji knihu v klidu přečíst.

Příběh je velice pěkně propracovaný. Trochu jsem dějem byla zmatená než se všechno spojilo v jeden celek ale příběh jako takový krásný. Jen ten úplný konec bych trošku doladila.

To byl tak nádherný, lehký, dojemný příběh. A ten popis Paříže a všech těch zákusků....paráda.

Parádní, lehké, čtivé, nějak složité. Příjemný letní krimi příběh.

Dej mě až tolik nezaujal. Zvláštní styl psaní ale to beru jako plus. Kniha nudila až tak do str 80 pak se to krapet rozjelo. Jako celek nic moc.

Tak jako pozor! Tak to byla dost hustá jízda. A ten konec...? Naprosto dokonalé. Určitě bude další díl, musí.

Nápad dobrý, napětí nescházelo ale stejně mi přijde že autorka musí ještě trošku dozrát....

Na to se ani nedá nic napsat. Bože, jak se tohle mohlo stát....

Uf. To teda byla dřina. Příběh jako celek zajímavý ale strašně moc dlouhý. První díl lepší, svižnější.