Luciee113 komentáře u knih
Na tuto knížku jsem se těšila půl roku a hned jak vyšla v E-publikaci,tak jsem si ji koupila. Zhltla jsem ji jedním dechem a jako obvykle jsem ten den neudělala nic, co jsem měla naplánované.... to je tak, když se od knihy nedokážete odtrhnout
Sandy mě bezpochyb dostala do kolen. Je to dokonale napsaný příběh plný lásky i starostí. Dokázala jsem se vžít do její radosti i strachu. Naprosto dokonale popsané pocity.
Celá série je suprová. Ruby je úžasná a Niell je Niell. Je s ním spousta práce, ale nakonec se jako každej pořádnej chlap pochlapí.
První kniha, které dávám 5* aniž bych ji měla ještě dotčenou. Ano, jsem teprve za polovinou a už teď vím, že bude patřit k mým oblíbeným. Je dlouhá, takže žádná jednohubka. Je napsaná z pohledu více lidí, což mě dost překvapilo i potěšilo. I když už teď si myslím, že každá z těchto postav by si zasloužila svou vlastní knihu. Aaaach.... jdu číst dál.....
Tak jsem to dočetla a .... no honem honem, kde je další část sakra? Jaktože ještě není přeložená a v prodeji? To nevydržím!
V knize se mi strašně líbily hlášky a přirovnání, kterých tam bylo jako much na hnojáku. Fakt bomba! A napínavý až do konce, takže asi zblázním , než nám tu nabídnou tu dvojku uuuuuu.
Ze začátku jsem z té knížky měla fakt divný pocit... takový, že se mi asi nebude libit. ale nevím proč, prostě tam byl. Vydržela jsem číst dál a čekala jsem, až se to zlomí. A ono se to zlomilo. Knížka mě pohltila a i když byla o puberťácích, kteří řešili svou letní bouřku, tak musím přiznat, že mě to moc bavilo. Musím pochválit autorky, jak krásně umí popsat pocity hlavních hrdinů.
Páni... Když jsem kupovala tuto knihu, zároveň i s druhým dílem, čekala jsem fenomenální jízdu. Nevím proč... jo aha... protože je to určitě úžasný, když to i zfilmovali.
Ono to hezký je, ale děěěsněěě seeee tooo taaahneeee.
Jakmile příběh získá nějakou dynamiku, ve které by se to mohlo rozjet, zase to upadne do ležérnosti.
Co se erotiky týče, tak jsem se bála, že se snad spisovatelka nedokáže ani rozjet. Také to většinou vyšumělo hned jak to začalo. Ale mile mě překvapila, protože u té nejhlavnější pasáže dokázala nemožné a popsala to výborně. Človek se v těch pocitech doslova rochnil. Klobouk dolů. Toto ji jde, ale bohužel se pak opět krotila.
Jinak... spousta zápletek, lásky, chtíče, zajímavých postav... Ale proč jsou to už čtyři dny od přečtení prvního dílu a já se nemůžu přemluvit k tomu druhému? Asi to vypovídá o tom, že zas takový BOOOM to nebylo.
Jo a musím dodat, že na film jsem se podívala až pak, a ten byl - sice trochu pozměněný, ale zato měl koule.
Doporučení pro romantičky: Nejprve se podívejte na film. Zamilujete se do hlavních hrdinů a pusťte si ho pak znovu a znovu. Až vám to nebude stačit, šáhněte po knize a tam z nových scén a situací budete nadšení. To se jí pak budou sázet hvězdy :D
Já to nechápu... Fakt je to krásně napsaný a prostě to musíte přečíst hned... Žádný přestávky. Jinak to totiž nejde.
Přečteno podruhé a opět jsem se dost pobavila. Mike je dobrej jak prase :D
... tak asi jsem to přečetla už asi... čtyřikrát :DDDD (samo, že s postupem času. Nééé hned po sobě :D )
Příběh krásnej, láska taky, ale takový to velký BOOM se u mě nekonalo. Neni to takové to rychlé čtení - kde nic tu nic. Je to krásně napsaný a rozebraný. Rozhodně to stojí za přečtení.
Jsem nadšená, když vezmu knihu do ruky a pak čtu, čtu a nemohu přestat. Tak to má být. Kluci byli skvělí.
Knihu jsem si teď četla podruhé a musím uznat, že z původních 4* předělávám na 5*. Příběh je dobře rozebraný, jak pocity, tak situace. Docela síla no. Nechtěla bych být v situaci ani jednoho z hlavních hrdinů.
Jako když vám v kině dají místo pytlíku popcornu, pytlík emocí.... ne pytlík, ale rovnou celej pytel. Neuvěřitelný! Jako by jste letěli na klouzačce plné pocitů, lásky, chtíče, zmatku, důvěry... v té knize bylo naprosto vše.... Úžasný! Smekám klobouk, tleskám a těším se na další pecku;)
Ze začátku jsem byla z chování AJ rozpačitá. Nějak jsem tomu nerozuměla a vůbec mi to nesedělo.... A pak, když autorka začala odhalovat jeho minulost, jeho osobnost... Prostě mě to chytlo. Fakt super vymyšlený i napsaný.
Když to pěkně všechno shrnu: vlastně jsme o něm doteď věděli tak velký kulový... :)
Během čtení jsem byla hodně skeptická ohledně hodnocení. Spíš jsem se přikláněla ke 3 *. Ale když jsem se nakonec dostala až na konec, usoudila jsem, že pohádce vlastně nemůžu dát jen 3* :) Ano je to pohádka, která jede na té správné vlně. Autor prostě zavřel oči, vysnil si svůj 'za vlasy přitažený' příběh a přenesl jej na papír. Cítíte tam ale přesně to, co chce, aby jste tam cítili. Nemůžu se moc rozepisovat, abych tady neprozradila děj příběhu. A to je sakra těžký :D Každopádně... jestli si během čtení budete myslet, že TO tam prostě je, tak TO tam taky je! Ale co, to vám neřeknu ;) Pocity vám to prozradí.
Kniha se četla velmi lehce a dokonce byla i napínavá s překvapením... Jdu hned na druhý díl... Jsem zvědavá jaký bude...
Taková dialogová knížka. Připadne mi, že děj je většinou popsán tím, že si dva lidé povídají. Dost se tam přeskakuje, ale to nejdůležitější je vždy řečeno. Problémy, které se v knize řeší, opravdu spadají do problémů náctiletých. Když mi někdy přišlo, že se tam o tom pořád žvatlá a každej všechno s někým řeší, tak jsem si vzpomněla na sebe a kámošky, když nám bylo ...náct a byly jsme vlastně úplně stejný. Co mě mile překvapilo, je to, že hlavní postavy mezi sebou dokáží řešit (až se v nich chvíli rýpou) své problémy. Je to i takový menší návod k tomu, jak se to vlastně má dělat :)
Bylo to hezké a já už se nemůžu dočkat další knížky od Lydie ...
Myslela jsem si, že už to snad ani nedočtu. Kniha byla pro mě až moc přeslazená i když to mám takto ráda. ale už toho popisu jak je vše dokonalé... popisu dokonalých prostor i vztahů... byla jsem toho najednou přesycená. Ale kniha splnila svůj účel, proč byla napsaná. Už od začátku jsem si myslela, že je to můj strop a další knihu už nezvládnu. Jenže autorka měla v plánu něco jiného. Dokázala tak navnadit a nasměrovat mě k další knize takovým tlakem, že jsem se až neuvěřitelné těšila, až si přečtu Grace, že jsem se až divila. Takže strop se nekonal a vylezla jsem až na půdu a nelitovala jsem ani jedné vteřiny, kterou jsem s ní prožila.
Senzační konec celé série. Pippa je svá a hned si mě získala svou veselou a nezkrotnou povahou. Jensen je taky skvělý, ale celkem překvapil. Myslela jsem si, že bude víc jako Will, ale i on má své kouzlo. Miluju ty chlapy ze série Božský všechny!
Kniha mě hodně bavila. Vtipné, krásné. svižné, přečtené jedním dechem. Chloe a Bennett jsou úžasní.
Z Willa jsem byla z předchozích dílů nadšená, takže jsem se nemohla dočkat, až se o něm dozvím víc a těšila se na jeho nezapomenutelné hlášky. Jenže mě překvapila Hanna takovým způsobem, že Will neměl šanci. Nejspíš překvapila i ho, protože to, co jsem od něj čekala, se nedostavilo. Zato mě překvapil, jak moc dokáže být citlivý, zvlášť pár posledních kapitol mě dost dostalo.
přečetla jsem si knihu hned podruhé a zdá se mi lepší, než když jsem ji četla poprvé.
Milé překvapení. Myslela jsem si, že budu číst pokračování Sáry a Maxe a ono ejhle... Tuto knížku si zabral Bennett a Max. Kniha byla vtipná a nápaditá. Strašně moc se těším na Willa... myslím si, že to bude můj nej oblíbenec. Vlastně už je. A to jsem jeho knihu ani neotevřela.